IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Regatta AS

Regatta har arbeidet med flyteprodukter i nesten 50 år, og er en av Europas ledende produsenter av redningsvester og flyteprodukter.

Vis i kart
70 17 69 00
office@regatta.no www.regatta.no

Mer informasjon

Regatta har arbeidet med flyteprodukter i nesten 50 år, og er en av Europas ledende produsenter av redningsvester og flyteprodukter. Gjennom nye oppfinnelser og stadige forbedringer av produktene i henhold til gjeldende krav, har bedriften utviklet stor kunnskap og erfaring på området.

Regatta AS har sitt hovedkontor i Ålesund, Jugendstilbyen ved havet og Norges fiskerihovedstad. Lange tradisjoner og arbeid i nær kontakt med havet har medvirket til høy kompetanse innen fiskeri og sjøfart blant mange av byens bedrifter. Regatta har derfor hatt et glimrende utgangspunkt for å kunne utvikle flyteprodukter av høy kvalitet.

Produkter og markeder

Regatta AS produserer flyteprodukter både for fritidsmarkedet og det profesjonelle markedet. Spekteret innen profesjonelle produkter er omfattende og variert. Regatta kan blant annet tilby redningsvester, flytedrakter, oppblåsbare vester og flytejakker. Produktene er særlig aktuelle for cruiseselskaper, rederier, skipsverft, fiskeri- og offshorebransjen.

Kontaktinformasjon

www.regatta.no

Besøksadresse Tollbugata 2, 6002 Ålesund
Postadresse Tollbugata 2, 6002 Ålesund
 
Epost
office@regatta.no
Telefon
(+47) 70 17 69 00
Telefaks
(+47) 70 17 69 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies