IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Refleksolog Anniken Dønvold

Vis i kart
913 75 274
anniken@refleksologad.no refleksologad.no

Mer informasjon

Refleksologi er en videreutvikling av fotsone-/soneterapi. I fotsone-/soneterapien er de behandlende systemene fot og hand. I refleksologien jobbes det i en rekke sonesystemer over hele kroppen der hvert av systemene har sin overordnede funksjon. Systemene som benyttes ligger bl. a. i fot, legg, lår, setet, mage, bryst, rygg, hånd, underarm, overarm og øre.

I hvert av systemene finner man projeksjoner av alle kroppens organer og kroppsdeler. Hvilke system jeg velger å behandle i vurderer jeg ut fra funnene ved undersøkelsen, problemets art og samtale. Fra de ulike sonesystemene når man inn til indre muskulatur, sener og bindevev som ellers ikke er så lett å nå, og man stimulerer / kommuniserer med kroppens egne kommunikasjonssystemer (nerve- og hormonsystemet), blodsirkulasjonen og lymfesystemet.

Fotsone-/soneterapi er integrert i refleksologien. Det samme er øreakupunktur og bindevevsmassasje. Refleksologi er en helhetlig og naturlig behandlingsform, og jeg benytter i hovedsak hendene og sonestaver som arbeidsverktøy.

Refleksologer behandler med godt resultat bl. a. muskel-/skjelettplager, mage / tarm og fordøyelsesplager, stressnakke / -rygg, nedsatt immunforsvar, hudproblemer, allergier, bekken / hofteproblemer, rygg-/nakkeproblemer, infertilitet, hormonell ubalanse, psykosomatiske problemer etc.

Kontaktinformasjon

refleksologad.no

Besøksadresse Unity, Møllergata 23, 0179 Oslo
Postadresse Nordseterveien 7 B, 1176 Oslo
 
Epost
anniken@refleksologad.no
Telefon
(+47) 913 75 274
Mobiltelefon
(+47) 913 75 274

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies