IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Redd Barna

22 99 09 00
post@reddbarna.no reddbarna.no

Mer informasjon

Redd Barna kjemper for barns rettigheter og for at barn skal leve et verdig liv - uansett hvem de er og hvor de bor. Vi er medlem av Den internasjonale Redd Barna-alliansen som arbeider for og med barn i mer enn 120 land. Det gjør oss til verdens største bevegelse for barn.· Barns rettigheter · Fadder · Fadderskap · Gaver · Hjelpe organisasjon · Hjelpeorganisasjon · Humanitær organisasjon · Redd barna · Rådgivning · Veiledning · Verdensomfattende organisasjon

Som Redd Barna-fadder bidrar du til at mange barn opplever positive og varige endringer i sine liv. Ditt bidrag nytter! Hvert år når Redd Barna ut til over en million barn. Vi arbeider blant de mest sårbare barna i mange fattige land.Våre mange ildsjeler arbeider direkte for og med barna i sine samfunn. Som fadder er du selv en ildsjel.Redd Barna ser på skole og utdanning som den mest effektive måten å kjempe mot fattigdom på. Skolegang gir barna muligheter og håp om en bedre framtid.

Bli med! Et rettferdig fadderskap

Foretaket ble startet i 1994-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-07-31 og som et Fli. Redd Barna driver i bransjen "Interesseorganisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Redd Barna på telefon 22 99 09 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

reddbarna.no

Postadresse Postboks 6902 St.Olavs plass, 0130 Oslo
 
Epost
post@reddbarna.no
Telefon
(+47) 22 99 09 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies