IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ravndal Klyppeservice

saueklipping, Reperasjoner og sliping

Vis i kart
51 61 69 10
ravndal@klyppeservice.no www.klyppeservice.no

Mer informasjon

Ravndal Klyppeservice driv med import og salg av utstyr for klipping av sau. Vi satser på å levere kvalitetsvarer til gunstige priser. Er offisiell leverandør i Norge for Heiniger, verdas fremste produsent av kvalitetsutstyr. Vi leverer alt fra klippemaskiner, kammer og kniver, til spesialklær og sko. Vi har også eit meget bra utstyrt delelager, med deler til de fleste kjente maskiner og handstykker. Vi sender over heile landet via Posten.

Vi driv også med service og reperasjon av klyppeutstyr, i tillegg til sliping av kammer og kniver. Med snart 30 år i bransjen har vi opparbeidet oss stor erfaring, noko våre fornøyde kunder er eit godt bevis på.

Sats på kvalitet, det løner seg!

Reperasjoner og sliping

Vi utfører reperasjoner og overhaling av hengemaskiner og handstykker fra Heiniger, Lister og Supershear ( Sunbeam ) på ein fagmessig måte.

Sliping av alle typar saueskjær utføres på topp utstyr og med stor kunskap. Vi har og investert i ein ny slipemaskin for sliping av alle andre typer klippeskjær,storfe, hest, hund, katt, kanin osv.

Vår påstand er at ingen andre her til lands overgår vår ekspertise på desse felta. Så du kan trykt sende klyppeutstyret ditt til oss.

Rask levering er vårt kjenneteikn.

Andre skjær for hunder, katter, kaniner og andre kjæledyr kan også slipes på denne nye maskinen.

Prisen i 2014 sesongen for kam (underskjær) for sau er kr 29,- og kniv (oveskjær) kr. 14-

Storfe / hest er kr 80 for eit sett store over- og under-skjær

og kr 110 for eit sett små over- og under-skjær (+ mva og porto)

Kvantumsrabatt ved store oppdrag.

Ravndal Klyppeservice holder til på besøksadressen Gjesdalvegen 594, 4330 Ålgård. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-05-11 og som et Enkeltpersonforetak. Ravndal Klyppeservice driver i bransjen "Jordbruksmaskiner - Engros". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Ravndal Klyppeservice på telefon 51 61 69 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.klyppeservice.no

Besøksadresse Gjesdalvegen 594, 4330 Ålgård
Postadresse Gjesdalvegen 594, 4330 Ålgård
 
Epost
ravndal@klyppeservice.no
Telefon
(+47) 51 61 69 10
Mobiltelefon
(+47) 916 35 364

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies