IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rauland Skisenter AS

- Et sted for familien!

35 06 21 50
post@raulandskisenter.no www.raulandskisenter.no

Mer informasjon

Rauland Skisenter AS er et fint anlegg for nybegynnere, barnefamilier og eksperter. Det er to stolheiser, en T-krokheis og seks skålheiser. Vi har sesongstart i november/desember med weekend-åpent frem til jul. Etter det er det åpent hver dag. Det er skiskole og skiutleie på stedet. Rauland Skisenter ligger ca 2 km fra Rauland Høgfjellshotell. Fjøllhalli ligger ved parkeringsplassen.

Som en del av Rauland Skisenter er også bakken rett ved Rauland Høgfjellshotell. Her er det 1 heis og 2 nedfarter, hvor den ene nedfarten er skogsløype. Heisens lengde er på 650 m., og lengste nedfart er 800 m. Kapasiteten er på ca. 700 pers. pr. time. Du kan enkelt komme deg til og fra de andre bakkene i skisenteret. Det er felles heiskort til alle heisene i Rauland.

Vi har skiutleie, skiskole med egne dyktige instruktører og byr på spennende aktiviteter i form av skifotball, barneskirenn og slalomrenn for hele familien.

Rauland Skisenter har skjenkebevilling. Sjekk ut våre nettsider for mer informasjon om skisenteret, overnatting i Rauland og andre praktiske opplysninger.

Kontaktinformasjon

www.raulandskisenter.no

 
Epost
post@raulandskisenter.no
Telefon
(+47) 35 06 21 50
Telefaks
(+47) 35 06 21 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies