IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rauhelleren Turisthytte

Vi ses på Rauhelleren!

Vis i kart
415 50 404
mai@rauhelleren.no www.hardangerviddanett.no/rauhelleren/

Mer informasjon

 Rauhelleren er en moderne turisthytte der den gode gamle atmosfæren fremdeles sitter i veggene. Hytta har 54 senger fordelt på 8 tosengsrom, 8 firesengsrom og 1 seks sengsrom.

Rommene er av god turisthyttestandard med god plass til ekstra madrasser på gulvet. Toalett, vaske og tørkerom er plassert i nytt sanitærbygg der overskuddsvarme fra strømaggregatet gir rikelig varmt vann og viddas mest effektive tørkerom.

Kjøkkenet byr på tradisjonsmat med vekt på sultne vandrerers behov for rikelig og kraftig kost.Hardangervidda - et av Norges beste nett av merkede skiløyper! - hør på stillheten- kjenn roen i kroppen- føl energien komme- møt mennesker som gir av seg selvTa med overskuddet hjemVi ses på Rauhelleren!

Rauhelleren Turisthytte holder til på besøksadressen Lægreidsvegen 9, 5783 Eidfjord. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-05-08 og som et Enkeltpersonforetak. Rauhelleren Turisthytte driver i bransjene "Hytteutleie" og "Vandrehjem og turisthytter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Rauhelleren Turisthytte på telefon 415 50 404, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hardangerviddanett.no/rauhelleren/

Besøksadresse Lægreidsvegen 9, 5783 Eidfjord
Postadresse Lægreidsvegen 9, 5783 Eidfjord
 
Epost
mai@rauhelleren.no
Telefon
(+47) 415 50 404
Mobiltelefon
(+47) 902 02 572

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies