IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Rasmussen Per Ingeniør AS

Vis i kart
67 17 14 00
rasmussen@ipras.no www.ipras.no

Mer informasjon

Ing. Per Rasmussen as er et selskap som yter konsulent og rådgivnings-tjenester innenfor elektrofaget.

Firmaet er organisert som et aksjeselskap. Aksjeselskapet er en direkte videreføring av det personlig eide selskapet ing. Per Rasmussen, etablert i 1966.

Firmaet har i dag 14 medarbeidere, hovedsakelig sivilingeniører og ingeniører med montørbakgrunn. Alle våre ansvarlige saksbehandlere har 15 – 25 års erfaring i elektrobransjen.

Firmaet har gjennom de senere år utført konsulentoppdrag i forbindelse med el-installasjoner i de fleste typer bygg, varierende i størrelse opp til ca. 200.000m².

Konsulentoppdrag har omfattet samtlige anleggstyper som naturlig hører inn under elektro disiplinen. Anleggene har tidvis vært av svært omfattende størrelse og kompleksi­tet. Gjennomføring av oppdragene har krevet høy kompetanse på de fleste fagområder, og ikke minst evne og vilje til et konstruktivt samarbeid med øvrige deltakere i planlegging og gjennomføring av prosjekter.

Gjennomførte prosjekter omfatter ulike typer bygg, med el-anlegg av kvalitet og kompleksitet tilsvarende det mest avanserte som pr. i dag er tilgjengelig i markedet.

Pågående og gjennomførte prosjekter har stillet store krav til organisatorisk og administrativ kompetanse.

Kontaktinformasjon

www.ipras.no

Besøksadresse Vøyenengtunet 5, 1339 Vøyenenga
Postadresse Postboks 114, 1313 Vøyenenga
 
Epost
rasmussen@ipras.no
Telefon
(+47) 67 17 14 00
Telefaks
(+47) 67 17 14 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies