IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ranemsletta Barnehage

Vis i kart
993 78 000
ranemsletta.barnehage@overhalla.kommune.no http://www.ranemsletta-barnehage.overhalla.no/

Mer informasjon

Vår barnehage ligger i naturskjønne omgivelser i Krabbstuveien, ca 1 km fra Overhalla sentrum. Med vår sentrale beliggenhet er bygdasentrumets fasiliteter lett tilgjengelige, samtidig som vi har nærkontakt med naturen. Barna er med til bibliotek, butikker og kontorer, samtidig som de får et bevisst forhold til atferd i trafikken. Vi har et godt samarbeid med sykeheimen, skolen og frivillighetssentralen. Barnehagen har en stor og fin uteleikeplass. Turområde med lavvo og bålblass ligger i gangavstand fra barnehagen, og besøkes daglig av en av gruppene.

Vårt motto i det daglige arbeidet er; “Slik du vil at andre skal være mot deg, skal du være mot andre”. Her har vi mange barn og gode muligheter til å finne gode venner. Barnehagen ble etablert i 1980 og er rik på tradisjoner. Barnehagen kan tilby 85 plasser for barn i alderen 0-5 år. Vi har en meget stabil personalgruppe som har fokus på enkeltbarnet og har kompetanse innen: fysisk fostring og sansemotorikk, barns språkutvikling og tegn til tale, leik, musikk og sang, forming/drama/snekkering, spesialpedagogikk, LØFT - løsningsfokusert tilnærming. Barnehagen er Miljøfyrtårnsertifisert og har Grønt Flagg.

Ranemsletta Barnehage holder til på besøksadressen Hildrum, 7863 Overhalla. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1997-03-13 og som et Underavd. Ranemsletta Barnehage driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 25 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ranemsletta Barnehage på telefon 993 78 000, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.ranemsletta-barnehage.overhalla.no/

Besøksadresse Hildrum, 7863 Overhalla
Postadresse Postboks 152, 7864 Overhalla
 
Epost
ranemsletta.barnehage@overhalla.kommune.no
Telefon
(+47) 993 78 000
Telefaks
(+47) 74 28 53 13

Last ned visittkort
Del av Overhalla Kommune Barnehager og Skoler
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies