IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Randi Christophersen - Aloe Vera

Selvstendig forhandler av Forever Living Products Jeg har vært forhandler i over 8 år og dette er gøy og lærerikt. For meg er det viktig med gode produkter og et firma som er solid og holder det de lover.

Vis i kart
996 28 766
randi-ch@online.no www.myaloevera.no/randi/hjem

Mer informasjon

Selvstendig forhandler av Forever Living Products: Jeg har vært forhandler i over 8 år og dette er gøy og lærerikt. For meg er det viktig med gode produkter og et firma som er solid og holder det de lover.

Forever har gitt meg mange muligheter;

  • Bedre helse
  • En god ekstra inntekt
  • Personlighetsutvikling
  • Møtt mange nye mennesker
  • Fellesskap
  • Bedre pensjon
  • Hjelpe andre
  • Eget firma

Vi har et system for deg som ønsker å tjene litt ekstra eller opparbeide deg en fulltidsinntekt ved å hjelpe andre med gode produkter

Grip muligheten du også og du vil ha mangedobbelt igjen.

Fakta om Aloe Vera Bruken av Aloe Vera går som en rød tråd gjennom historien, og mennesker i vidt forskjellige kulturer har brukt Aloe Vera til forskjellige behov. I moderne tid har mye av kunnskapen om nytteplanter gått tapt, men nå øker interessen for helse og livsstil over hele verden. En stadig mer stresset tilværelse gjør at vi ganske enkelt må ta bedre vare på oss selv.

Hva er Aloe Vera? Aloe Vera er en kjøttfull plante som tilhører liljefamilien. Denne familien omfatter blomster, men også asparges, løk og hvitløk. Aloe er en egen undergruppe som består av flere hundre forskjellige planter. Av disse er Aloe Vera Barbadensis Miller, eller Aloe Vera, den mest virkningsfulle.

Bladene til Aloe Vera inneholder den tyktflytende geleen. I likhet med andre grønnsaker inneholder den hovedsakelig vann, men også en rekke vitaminer og mineraler, om enn i små mengder. I Aloe Vera finnes det mange kjente virkestoffer. Disse virkestoffene jobber i synergi sammen med næringsstoffer i magen/tarmsystemet for å bevare helsen din.

Det gjør Aloe Vera til en nyttig grønnsak for deg som vil holde magen i form. Hele 70 % av ditt immunforsvar sitter i magen. Derfor er det så viktig å holde den i form.

At Aloe Vera også er bra for huden, har lenge vært kjent. En daglig dose Aloe Vera holder slimhinnen i magen frisk, bevarer balansen mellom gode og dårlige bakterier, øker næringsopptaket fra det du spiser og motvirker at miljøet i magen blir for surt.Aloe Vera får slimhinnene i magen til å fungere optimalt. Aloe Vera øker opptaket av vitaminer og antioksydanter.Aloe vera bevarer balansen mellom gode og dårlige bakterier i magen.Aloe vera normaliserer ph-verdien og motvirker et for surt miljø.

Aloe Vera fra Forever.Man kan ikke lage et bra produkt av dårlige råvarer. Ettersom Aloe Vera er en sukkulent, trekker den til seg næring fra den jorden den vokser i. Derfor begynner vi fra bunnen av, med å dyrke på fruktbar jord som gir god voksekraft.

Det er Forever som eier plantasjene, og all dyrking er økologisk og skjer gjennom vekselbruk for ikke å utarme jorden.

Hver plante begynner som et skudd, som skjæres av roten fra den modne planten. Etter ca. tre år fjernes alle de modne bladene fra planten for hånd, med et lite snitt langs stilken. Når bladene så er skåret av, transporteres de raskt til anlegget for foredling.

Et rent produkt: Bladene gjennomgår en grundig renseprosess, der de bades flere ganger i kjølig vann og høytrykksvaskes. Eventuelt avfall fjernes, og bladene inspiseres for skader. Vi tar geleen fra plantens indre, der den er best beskyttet fra ytre påvirkning. På den måten får vi geleen i sin reneste form.

Patentert prosess: Den rene, ferskpressede geleen samles deretter opp i rustfrie beholdere, og skallrester fjernes. Deretter går den så fort som mulig gjennom en patentert stabiliseringsprosess som beskytter mot oksidering og bevarer geleens velgjørende egenskaper. Bladene komposteres og blir en del av det naturlige kretsløpet.

Grundig testet: Nå har vi et godt grunnprodukt, men vi vil ha det svart på hvitt at den alltid holder høyest mulig kvalitet. Derfor gjennomgår geleen både laboratorietester og analyser før den kan inngå som ingrediens i våre produkter.

Randi Christophersen - Aloe Vera holder til på besøksadressen Mester Mortens vei 10, 3123 Tønsberg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-08-17 og som et Enkeltpersonforetak. Randi Christophersen - Aloe Vera driver i bransjen "Hudpleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Randi Christophersen - Aloe Vera på telefon 996 28 766, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.myaloevera.no/randi/hjem

Besøksadresse Mester Mortens vei 10, 3123 Tønsberg
Postadresse Mester Mortens vei 10, 3123 Tønsberg
 
Epost
randi-ch@online.no
Telefon
(+47) 996 28 766

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies