IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ramdahl, Tillman og Bliddal Kiropraktorsenteret

Vis i kart
69 15 08 58
http://www.kiropraktorsenteret-sarpsborg.no/

Mer informasjon

En kiropraktor behandler smerter og problemer som oppstår i nerve-muskel- og skjelettsystemet(NMS) og er mest kjent for å behandle akutte smerter i rygg og nakke, men vi behandler også langvarige (kroniske) smerter. De vanligste problemene er listet opp nedenfor og du kan lese mer om det enkelte problem på kiropraktorforeningens hjemmeside (www.kiropraktikk.no).

Dersom ditt problem faller utenfor dette er du allikevel velkommen til å ringe oss for en konsultasjon. Etter en nøye undersøkelse vil vi i de fleste tilfeller kunne hjelpe deg videre på veien mot en bedre helse.

Primærkontakt I 1988 fikk kiropraktorer en beskyttet tittel med status som primærkontakt med selvstendig behandler- og diagnoseansvar innen sitt virkeområde på linje med leger, tannleger og psykologer. Henvisning fra lege er med andre ord ikke nødvendig for behandling. Siden 2006, har en kirorpraktor også rett til å sykmelde opptil 12 uker, og henvise direkte til røntgen/MR/CT/ultralyd, fysioterapi og spesialister. Statistikken viser at kiropraktorer sykmelder sjelden og kortvarig, men når det er nødvendig.

Hva behandler en kiropraktor? Hodepine/migrene Svimmelhet (også krystallsyke) Kjeveplager Nakkesmerter Skuldersmerter Smerter mellom skulderbladene Brystsmerter Korsryggsmerter Bekken & hoftesmerter Isjias & bensmerter Knesmerter Ankel & fotsmerter Arm & håndsmerter Idrettskader Graviditetsrelatert problematikk Spedbarnskolikk & sengevæting KISS/KI

Ramdahl, Tillman og Bliddal Kiropraktorsenteret holder til på besøksadressen Karl Johans gate 10, 1706 Sarpsborg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-03-04 og som et Enkeltpersonforetak. Ramdahl, Tillman og Bliddal Kiropraktorsenteret driver i bransjen "Alternativ medisin". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ramdahl, Tillman og Bliddal Kiropraktorsenteret på telefon 69 15 08 58 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.kiropraktorsenteret-sarpsborg.no/

Besøksadresse Karl Johans gate 10, 1706 Sarpsborg
Postadresse Karl Johans gate 10, 1706 Sarpsborg
 
Telefon
(+47) 69 15 08 58
Telefaks
(+47) 69 15 30 48

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies