IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Råde Bakeri Og Konditori AS

Vis i kart
69 34 98 16
ordre@radebakeri.no www.radebakeri.no

Mer informasjon

Råde Bakeri

Råde Bakeri & Konditori er en håndverksbedrift som ble grunnlagt i 1933 av Ole Fredriksen. Siden etableringen har bakeriet lagt vekt på kvalitet og faglig dyktighet.

Råde Bakeri & Konditori omsetter for 92 mill. Kroner og det er 110 ansatte ved bedriften. Vi reiser på messer og kurs i Europa for å hente inspirasjon til nye produkter og trender. Råde Bakeri & Konditori er medlem av Din Baker Kjeden. Denne kjeden er sammensatt av 80 kvalitetsbakerier over hele Norge.

Tradisjoner I 70 år har Råde Bakeri & Konditori vært kjent for sine kvalitetsprodukter. I de siste tiårene har vi utviklet et konditorteam som har hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt og høstet høy anerkjennelse for sine ferdigheter. Denne tradisjonen ønsker vi å ta vare på og gir våre ansatte kontinuerlig oppdatering med kurser og reiser for å opprettholde den standarden som kreves.

Råde Bakeri Og Konditori AS holder til på besøksadressen Dikeveien 28, 1661 Rolvsøy. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Råde Bakeri Og Konditori AS driver i bransjen "Bakerier og konditorier". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Råde Bakeri Og Konditori AS på telefon 69 34 98 16, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.radebakeri.no

Besøksadresse Dikeveien 28, 1661 Rolvsøy
Postadresse Dikeveien 28, 1661 Rolvsøy
 
Epost
ordre@radebakeri.no
Telefon
(+47) 69 34 98 16

Last ned visittkort
Del av Østfoldhallene
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies