IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Quality Straand Hotel AS

Tradisjonsrikt hotell med 125 rom i hjertet av Telemark. Konferanseavdeling og ferie-fritidstilbud.

Vis i kart
35 06 90 00
straand@choice.no www.straand.no

Mer informasjon

Velkommen til Quality Straand Hotel & Resort

Hotellet har sin opprinnelse fra 1864 og har vært i samme familie i 5 generasjoner. Vi har åpent hele året og tilbyr flotte opplevelser i hjertet av Telemark. Vi har 125 rom; fordelt på demi-suiter, familierom, dobbeltrom og enkeltrom. Vi har også handicaprom og allergirom. Alle rom har bad med dusj eller badekar og wc, telefon, TV og minibar.

Serveringstilbudet er bredt og inneholder blandt annet bufférestaurant, a la carte restaurant, dansebar, pianobar, pub og terrasse. I vår a la carte restaurant kan du få tradisjonsrike retter med råvarer fra Telemark. Hva med en 5 - retters gourmetmiddag? Våre julebord er viden kjent og byr på helt spesielle matopplevelser. Til jul, nyttår og påske har vi åpent og vi feirer høytidene på tradisjonelt vis.

Hotellet har eget hestesenter som tilbyr kanefart om vinteren, tur med hest og vogn om sommeren og ridning hele året. Nede ved vannet ligger aktivitetssenteret Straand Sommerland med badestrand, båtutleie, klatretårn, sandvolley og sommercafé. Vi har også en egen sightseeingbåt, veteranbåten MS Fram. Den går i rute fra mai til oktober og tar deg med på en tur i vakre omgivelser og gjennom Nord - Europas høyest beliggende sluser. Om vinteren har vi after-ski i det koselige Stabburet og vi har skibuss til Vrådal Panorama Skisenter hver morgen, med retur når senteret stenger på ettermiddagen.

Kontaktinformasjon

www.straand.no

Besøksadresse kviteseidvegen 1698, 3853 Vrådal
Postadresse kviteseidveien 1698 , 3853 Vrådal
 
Epost
straand@choice.no
Telefon
(+47) 35 06 90 00

Last ned visittkort
Del av Quality Hotel
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies