IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Airport Hotel Stavanger er et av regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell. Hotellet har 273 rom med totalt 535 sengeplasser. Gratis tråløst internett er tilgjengelig for alle hotellet

Vis i kart
51 94 20 00
q.stavanger@choice.no https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-airport-hotel-stavanger/

Mer informasjon

Quality Airport Hotel Stavanger er et av regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell. Hotellet har 273 rom med totalt 535 sengeplasser. Gratis tråløst internett er tilgjengelig for alle hotellets gjester.

Hotellet er sentralt plassert i forhold til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes. Det ligger i rolige og trivelige omgivelser nær Sola stranden, en av Rogalands mange flotte strender. Her kan man rusle langs vannkanten og nyte stillheten eller ta seg en god treningsøkt i sanddynene.

Kun få minutter fra hotellet finner man også 3 flotte golfbaner hvorav en er helårsbane. I tillegg er det ikke langt til mange av Rogalands flotte attraksjoner som Prekestolen, Kjerag, Kongeparken, Gamle Stavanger og Kvadrat kjøpesenter.

Konferanseavdelingen består av 19 møterom og har totalt plass til 950 konferansedeltagere. Her finnes alt fra bankettsal med plass til 700 personer i kino- oppsett til mindre møte- og grupperom. På samme plan finner man også hotellets flotte restaurant hvor man kan nyte en av regionens beste lunsjbuffeter. Fra våre uteområder har man en flott panoramautsikt over flyplassen. Hotellet har også hele 350 gratis parkeringsplasser for hotellets gjester.

Kontaktinformasjon

https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-airport-hotel-stavanger/

Besøksadresse Sømmevegen 1, 4055 Sola
Postadresse Sømmevegen 1, 4055 Sola
 
Epost
q.stavanger@choice.no
Telefon
(+47) 51 94 20 00
Telefaks
(+47) 51 94 20 50

Last ned visittkort
Del av Quality Hotel
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies