IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Psykolog & Konsulent John Petter Fagerhaug
Vis i kart
22 20 31 32
john.petter@fagerhaug.no www.fagerhaug.no

Mer informasjon

Hva trenger du, hvor vil du? Psykologi er læren om det fantastiske fenomenet mennesket. Min jobb er å bruke psykologisk kunn- skap for å få til en positiv utvikling, og å håndtere problemer og negative sider av tilværelsen. Målet er å få til en utvikling fra der du er til dit du vil.

Min oppgave er å få til bevegelse, å bidra til den utvikling du ønsker deg på dine egne premisser. Min ambisjon er å skreddersy det du trenger når du trenger det.

Vi skaper løsninger Uansett hvordan du har det, beskriver det hvor du står i dag. Uansett om du har et problem, et ønske, drøm eller mål, forteller det hvor du vil. Gjennom samarbeid blir vårt fokus å få til denne veien. Det er din vei og ditt innhold, mitt bidrag er verktøy og teknikker for å komme i gang og å vedlikeholde utviklingen - enten du tenker privat, profesjon, par, gruppe, bedrift eller organisasjon.

Organisasjonen som en "person" På samme måte som en person har en organisasjon problemer den vil løse, mål den vil nå, ønsker og visjoner den vil oppleve. Elementene i organisasjonsutviklingen er mulig noe forskjellige fra individene, men mange av prosessene og grepene har likhetstrekk. Organisasjoner består av mennesker og det som virker det virker.

Psykolog & Konsulent John Petter Fagerhaug

holder til på besøksadressen Pilestredet 15 B, 0164 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-03-11 og som et Enkeltpersonforetak. Psykolog & Konsulent John Petter Fagerhaug driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Psykologer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Psykolog & Konsulent John Petter Fagerhaug på telefon 22 20 31 32, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fagerhaug.no

Besøksadresse Pilestredet 15 B, 0164 Oslo
Postadresse Pilestredet 15 B, 0164 Oslo
 
Epost
john.petter@fagerhaug.no
Telefon
(+47) 22 20 31 32
Telefaks
(+47) 940 92 548

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies