IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Pronor AS

ProNor AS er forhandler av SolidWorks’ programvareserie, som omfatter verktøy for design og konstruksjon, analyse og beregning, dokumenthåndtering, samt produktkommunikasjon.

Vis i kart
63 94 20 20
info@pronor.com www.pronor.no

Mer informasjon

ProNor har gjort et nøye utvalg av tilgjengelige tilleggsprogrammer til SolidWorks for å kunne yte enda bedre totalløsninger for våre kunder.

I tillegg til salg, er ProNors hovedoppgaver kundestøtte, opplæring og kundetilpasning av SolidWorks og tilhørende løsninger. Vi har en stabil plass på topp 3 av de største nordiske SolidWorks-forhandlerne innen kommersiell sektor, og med vår satsing mot utdanningsinstitusjoner er vi blant de største leverandørene av CAD-systemer i Norge.

Kompetanse har hele veien vært viktig for ProNor. Vi var det første sertifiserte opplæringssenteret utenfor USA, og vi var den første SolidWorks-forhandleren i Europa med to elitesertifiserte ingeniører. Det brukes også betydelige midler på utvikling av det sosiale ved arbeidsmiljøet, med faste og bonusrelaterte arrangementer gjennom hele året.

Vi har hele tiden vært fokusert på å vokse; ett bevis på dette er våre tre Gasellepriser, senest i 2009. For å fortsette den gode utviklingen fra de siste årene, jobbes det hardt og strategisk i alle ledd, og vi søker alltid etter dyktige medarbeidere både på teknisk og salg.

Én av våre hovedprioriteringer for den nærmeste framtiden, er å forsterke vårt kontor i Trondheim. Vi åpnet kontorer i Molde i 2012 og Bergen i 2013, derfor ønsker vi nå å åpne kontorer i Stavanger.

Kontaktinformasjon

www.pronor.no

Besøksadresse Stålfjæra 20, 0975 Oslo
Postadresse Stålfjæra 20, 0975 Oslo
 
Epost
info@pronor.com
Telefon
(+47) 63 94 20 20
Telefaks
(+47) 63 94 20 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies