IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Proneo AS

Proneo – fra idé til kommersiell virksomhet

Vis i kart
913 40 210
firmapost@proneo.no www.proneo.no

Mer informasjon

Proneo har i løpet av sin forholdsvis unge levetid rukket å etablere seg som en kommersiell næringsaktør med hovedfokus på to ting: nyskaping og utvikling.

Vårt mål er å være en regional innovasjons- og utviklingsaktør som bidrar til vekst og sysselsetting. Siden selskapet ble stiftet 29. juni 2007 med utgangspunkt i selskapene IndPro, Innherred Vekst og SNU Stjørdal, har det vært stor aktivitet og vi er i dag 17 ansatte. Selskapet har forretningsadresse i Verdal Industripark og avdelingskontor i Stjørdal.

Proneos hjemmemarked er Nord-Trøndelag, men vi ser i dag at vår kompetanse som rådgivere i stadig større grad etterspørres utenfor fylkesgrensene, også i andre land i Europa.

Vi har to definerte satsingsområder:

Forretningsmessig rådgiving Etablererassistanse med inkubatorvirksomhet som verktøy for næringsutvikling I tillegg driver vi med eiendomsforvaltning på oppdrag fra SIVA.

Vårt mål er å være en aktiv pådriver, medhjelper og utvikler når forretningsideer utvikles til kommersielle virksomheter. Vi har et stort nettverk og bred, solid kompetanse som vi tilbyr til våre samarbeidspartnere. Proneo er solid forankret ute i distriktene, og samarbeider tett med lokalt næringsliv, politiske myndigheter og regionale forskningsinstitusjoner.

Kontaktinformasjon

www.proneo.no

Besøksadresse Neptunvegen 6, 7652 Verdal
Postadresse Neptunvegen 6, 7652 Verdal
 
Epost
firmapost@proneo.no
Telefon
(+47) 913 40 210
Mobiltelefon
(+47) 902 05 473
Telefaks
(+47) 74 07 46 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies