IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Profiles International AS

En av markedets mest avanserte nettløsninger for personlighetstester, teamanalyse, 360 graders lederevalueringer, samt salg og kundeservice.

Vis i kart
64 83 40 90
contact@profilesinternational.no www.profilesinternational.no

Mer informasjon

Profiles International Norway AS

Profiles Internationals vitenskapelige utviklede vurderingsverktøy brukes daglig av virksomheter over hele verden, og forbedres kontinuerlig gjennom forskning og utvikling. Derfor kan vi tilby blant verdens mest presise assessments. Profiles International er representert i over 100 land og er verdens hurtigst voksende assessmentsselskap.

Hvorfor anvende Profiles personlighetstester og lederevalueringsverktøy:

markedets beste webbaserte løsning for personlighetstester og lederutvikling kandidatene kan gjennomføre testene på en rekke ulike språk rapportene produseres umiddelbart, DU velger språk i rapportene vi vektlegger forskning på hvilke personlighetstrekk som gir de beste resultatene i arbeidslivet Profiles er verdensledende innen forskning, produktutvikling og webløsninger i vår bransje Profiles designer rapporter for ulik bruk, både rekruttering, personlig utvikling og veiledning

Våre kunder finner du over alt; fra kommuner og privatpersoner, til børsnoterte og internasjonale selskaper som SAS og Aker Kværner.

ProfileXT er ett av våre produkter og det mest avanserte vurderingsverktøyet i markedet. Den måler både Tenkemåte (KAN-du gjennomføre jobben-dimensjonen), Yrkesinteresser (VIL-dimensjonen) og Atferdsmessige tendenser (HVORDAN-dimensjonen). I tillegg tilbyr vi markedets mest komplette lederutviklingssystem: Checkpoint 360-graders feedback.

Vi distribuerer våre vurderinger gjennom våre Strategiske Samarbeidspartnere (SSP) og direkte fra vårt hovedkontor. Vi søker stadig etter nye SSP for å dekke større andeler av markedet. Målsetningen er at våre kunder, gjennom kurs hos oss, skal bli sertifisert og kvalifisert til å gjennomføre sine egne vurderinger.

Vår visjon er å bidra til at “Riktig person” får “Riktig stilling”. For å nå denne målsetningen, må vi ha vurderingsverktøy som har den egenskapen at det gir valide resultater for kandidatens personlighet, samt at vi kan utvikle valide Jobbprofiler. Kandidatens resultater må matches mot Jobbprofilen, da har vi muligheten for å gi et godt kvalifisert svar på om dette er riktig stilling for kandidaten. Høy match mellom kandidatens personlige egenskaper og det som kreves for å gjøre en god jobb, vil gi høyere produktivitet, lavere sykefravær og dermed bedre inntjening for bedriften.

Bruk av Profiles vurderingsverktøy vil bidra til en mer effektiv utnyttelse av bedriftens humankapital, og dermed økt konkurransekraft.

Profiles International AS holder til på besøksadressen Orderudlia 16, 1920 Sørumsand. Foretaket ble startet i 1991-08-26 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-10-25 og som et Aksjeselskap. Profiles International AS driver i bransjene "Bedriftsrådgivning" og "By- og regionplanlegging - Konsulenter". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Profiles International AS på telefon 64 83 40 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.profilesinternational.no

Besøksadresse Orderudlia 16, 1920 Sørumsand
Postadresse Orderudlia 16, 1920 Sørumsand
 
Epost
contact@profilesinternational.no
Telefon
(+47) 64 83 40 90
Mobiltelefon
(+47) 952 44 249
Telefaks
(+47) 64 83 40 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies