IO.NO

Fullversjon Nytt søk
PROFFMAL AS

Proffe malere gir et bedre resultat

Vis i kart
958 08 060
post@proffmal.no www.proffmal.no/

Mer informasjon

Proffmal er i dag to ansatte. Kenneth Nesheim og Geir Nilsen. Sammen har vi over mange års erfaring fra malerfaget . Vi er effektive og har en tydelig stå-på-moral.

Proffmal har kapasitet til å ta små, mellomstore og store prosjekter. Er prosjektene for store for to mann, har vi avtale med gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan gjennomføre også større prosjekter. Proffmal ser også på muligheten til å ekspandere med flere ansatte i nær fremtid.

Kenneth Nesheim har vært formann, prosjektleder og maler i 8 år. De siste 3,5 årene har han også som medeier i Larsen & Rosaas. Kenneth hadde ansvaret for opplæringen av nye lærlinger og ansatte, i tillegg til å være faglig leder for malerne og kalkulatør.

Vi god erfaring med å drive alt fra leilighetsprosjekter med opptil 100 leiligheter, offentlige skole, omsorg og kontorbygg, til mindre servicejobber og eneboligprosjekter. Med andre ord, stort sett alt innen nybygg og restaurering. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt - uansett størrelse.

Kontaktinformasjon

www.proffmal.no/

Besøksadresse Grevlingevegen 28, 4700 Vennesla
Postadresse Grevlingevegen 28, 4700 Vennesla
 
Epost
post@proffmal.no
Telefon
(+47) 958 08 060
Mobiltelefon
(+47) 909 79 319

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies