IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Profesjo Tomasz Kospin

Vis i kart
938 36 051
malermester@malermester.pl http://www.malermester.pl/

Mer informasjon

Malermester.pl kommer fra et familieselskap som ble startet av min far min i Polen i 1968. Etter en del år som autorisert malermester opprettet han malerfirma. Så langt jeg kan huske var jeg med faren min mellom alle hans pensler og malingsspann. Etter mange års erfaring der jeg jobbet sammen med faren på ulike oppdrag, startet jeg mitt eget malerfirma i Oslo i 2001. Vi har spesialisert oss i maling av eneboliger, blant våre kunder er det mange berømte personer, politikere, jurister og embetsmenn. Thomas Kospin

Utvendig maling av et hus er en så pass vanskelig og ansvarsfull jobb at etter 12 års erfaring så er firmaet mitt fremdeles et lite selskap med få ansatte. Bare slik gir det meg mulighet til å overvåke, kontrollere og korrigere arbeid. Slik har jeg etter mange år opparbeidet meg ett godt renome. Kvalitet, nøyaktighet og stor tilfredstillelse hos kundene mine er min hemmelighet og eneste markedsføring. I vårt team har vi flere malere og en snekker med utstyr. Alle var ansatte i mitt polske firma. Vi jobber alltid i Norge om sommeren og spesialiserer oss på utvendig maling av hus. Vi jobber lovlig og har registrert firmaet i Norge. På grunn av at vi utførte jobber for kjente personer i Norge (Jonas Gahr Støre, Frode Elgesem, John-Mikal Størdal … ) var vi ofte nøye kontrollert før vi fikk oppdragene.

I min arbeidsmetode pleier jeg å avtale alle detaljer i oppdraget og klargjøre forventninger hos kunden før jeg begynner med oppdraget, og så skriver vi en avtale. Under oppdraget går jeg flere ganger med kunden rundt huset for å forvisse meg om at vi utfører alt slik som det var avtalt. Alle utførte oppgaver er realisert i samsvar med veldig detaljerte avtaler.

Fra første arbeidsdag ber jeg kundene om referanser. Dette motiverer meg veldig, og derfor passer jeg på kvaliteten på arbeidet og tilfredsheten hos oppdragsgiveren. Ofte får jeg for eksempel et nytt oppdrag som belønning. Det være seg maling av huset til noen fra familien, bekjente eller naboer. Etter så mange år og med så mange kontakter med malerbutikker og norske malere, kan jeg si at vi kanskje er det eneste firmaet med så lang erfaring, som spesialiserer seg bare på utvendig maling

Vi anbefaler dere til å gjøre dere kjent med våre referanser og galleri med bilder fra våre oppdrag. Hvilken som helst dag kan jeg komme til deg personlig, presentere meg og sammen med deg se på deres hus, vurdere om maling av huset er nødvendig og hvordan det skal gjøres. Jeg kan også vise avtalemal for lesing og beregne prisen for maling av huset. Slikt besøk med prisberegning er helt gratis og uforpliktende.

Profesjo Tomasz Kospin holder til på besøksadressen Ul. Milionowa 84/7, 0275 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-05-10 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Profesjo Tomasz Kospin driver i bransjen "Malertjenester". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Profesjo Tomasz Kospin på telefon 938 36 051, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.malermester.pl/

Besøksadresse Ul. Milionowa 84/7, 0275 Oslo
Postadresse c/o Polish Connection Hovfaret 8, 0275 Oslo
 
Epost
malermester@malermester.pl
Telefon
(+47) 938 36 051
Mobiltelefon
(+47) 938 36 051

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies