IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Pro Sec Professional Security AS

Vis i kart
21 54 46 00
post@prosec.no www.prosec.no

Mer informasjon

Pro Sec AS Pro Sec ble etablert 1986 av personer som hadde lang erfaring fra sikkerhetsbransjen,

Pro Sec har leverte det meste av sikkerhetstjenester til de største konsertene fra 80-tallet i Drammenshallen og Skedsmohallen til 90-tallet med Oslo Spektrum, Valle Hovin, Oslo Konserthus og Rockefeller.

Pro Sec leverer i dag sikkerhetstjenester til ca. 90 % av alle konserter med internasjonale artister. Vi har jobbet fra Midnattsolfestivalen i Lakseelv i nord til Quart festivalen i sør.

Våre mest erfarne sikkerhetskonsulenter har erfaring fra slutten på 70-tallet .

Pro Sec er Norges største leverandør av sikkerhet til festivaler. Vi leverer i tillegg sikkerhet til de største russearrangementene , messer og andre sammenkomster med store menneskemasser.

Private sammenkomster som bryllup, fødelsedager og andre merkedager har vi bred erfaring med å tilrettelegge slik at arrangementet blir sikkerhetsmessig mest mulig vellykket.

Vi har etter flere oppdrag rundt i verden god internasjonal kontaktflate.

Pro Sec har flere sikkerhetsklarerte sjåfører og vi leverer sammen med OMT Limousin transportmidler til et hvert behov

Pro Sec Professional Security AS holder til på besøksadressen Sandstuveien 70 A, 0680 Oslo. Foretaket ble startet i 1995-01-24 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-03-12 og som et Aksjeselskap. Pro Sec Professional Security AS driver i bransjene "Etterforskning og vakttjenester", "Sikkerhet og beredskap - Konsulenter", "Vaktselskaper" og "Vekter". Foretaket har 40 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Pro Sec Professional Security AS på telefon 21 54 46 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.prosec.no

Besøksadresse Sandstuveien 70 A, 0680 Oslo
Postadresse Sandstuveien 70 A, 0680 Oslo
 
Epost
post@prosec.no
Telefon
(+47) 21 54 46 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies