IO.NO

Fullversjon Nytt søk

PrivatMegleren Ullevål

Vis i kart
23 00 80 50
ullevaal@privatmegleren.no www.privatmegleren.no

Mer informasjon

PRIVATmegleren Ullevål er et eiendomsmeglerkontor med godt kvalifiserte medarbeidere som tar mål av seg å levere høy kvalitet på sin meglertjeneste som er definert i vår leveransegaranti.

Vi har vært lokalisert på Ullevål siden høsten 2004, da vi var kontor nr 5 som startet i den gang så nye Privatmeglerkjeden. På de siste 10 årene har vi vokst stort og blitt en godt likt merkevare.

  1. september 2014 styrket vi vår boligavdeling og er nå samlokalisert med kjeden sprosjektavdeling og et meget kompetent oppgjørskontor, Noroppgjør AS. Dette gjør at vi har tverrfaglig kompetanse internt på huset og kan tilby en helstøpt leveranse til deg som kunde.

Våre spesialiteter er alle former for bolig i Oslo, fritidseiendommer i Trysil, Norefjell og oppover Hallingdalen, nybygg i Oslo/Akershus og større bygårdstransaksjoner.

For å være kunde hos oss må du ikke være boligselger eller boligkjøper. Vi bistår også seksjonering, arv/skifte av boliger, verdivurdering for refinansiering. I samarbeid med Nordea kan vi også tilby konkurransedyktige priser på lån.

Vi sitter i lyse lokaler på toppen av Elkjøp bygget.

Der har vi også god kaffe - så kom gjerne innom for å hilse på oss!

Kontaktinformasjon

www.privatmegleren.no

Besøksadresse Sognsveien 70 A, 0855 Oslo
Postadresse Sognsveien 70 A, 0855 Oslo
 
Epost
ullevaal@privatmegleren.no
Telefon
(+47) 23 00 80 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies