IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Prettyfaces Christine Torgersen

Vis i kart
982 01 888
christine.torgersen@prettyfaces.no www.prettyfaces.no

Mer informasjon

PrettyFaces tilbyr i all hovedsak Permanent Make-Up, men vi har også valgt å spesialisere oss på å kunne tilby kundene våre behandlinger til ansiktet som en helhet, eller kombinerte behandlinger. Vi vil kunne tilby at du som kunde kan komme til oss og bli sett på som et “pretty face”, uansett hvem du er. Og hvilken utfordringer du har, Ikke bare med en feil å rette opp i på et spesielt området, som de fleste trenger. Noen trenger kanskje hjelp med å se hva som trengs å gjøre. En liten hjelpende hånd eller et lite “dytt”. Vi vil hjelpe deg med å komme i kontakt med den riktige Utøver, eller artistene til de behandlingstilbud som er nødvendig for nettopp deg.

Prettyfaces Christine Torgersen holder til på besøksadressen Nordre gate 20, 0551 Oslo. Foretaket ble startet i 2014-02-26 og som et Enkeltpersonforetak. Prettyfaces Christine Torgersen driver i bransjen "Skjønnhet og Velvære". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Prettyfaces Christine Torgersen på telefon 982 01 888, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.prettyfaces.no

Besøksadresse Nordre gate 20, 0551 Oslo
Postadresse Nordre gate 20, 0551 Oslo
 
Epost
christine.torgersen@prettyfaces.no
Telefon
(+47) 982 01 888

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies