IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Prestelandet Boligutvikling AS
Vis i kart
470 24 532
www.obos.no

Mer informasjon

Norges største boligforvalter

I dag forvalter vi mer enn hver tredje bolig i Oslo. Og gjennom våre fusjoner med boligbyggelag i andre deler av Norge, har vi nå også mange kunder utenfor hovedstaden.

OBOS har også et omfattende tilbud til boligselskaper og bedrifter innen bygging, vedlikehold og rehabilitering samt en betydelig spare- og finansvirksomhet. Vi eier blant annet OBOS Forretningsbygg AS, som er et stort eiendomsselskap.

Samfunnsengasjement

OBOS støtter flere arenaer innenfor kultur, sport og humanitært arbeid, og er nøye på at sponsorstøtten kommer medlemmene til gode.

Vi har også som mål å støtte positive miljøtiltak i medlemmenes boområder, samt bidra til positive oppvekstvilkår for barn og unge.

Den årlige MMI-undersøkelsen viser at folk i Oslo vurderer OBOS som nummer tre i landet når det gjelder miljøbevissthet, samfunnsansvar og moral.

I 2015 viste en undersøkelse at 51 prosent har et godt inntrykk av OBOS på landsbasis, og at hele 77 prosent har et godt inntrykk av oss i Oslo. Dette er en markant fremgang fra de siste fire årene, da om lag 44 prosent svarte det samme. Det er vi stolte av!

Kontaktinformasjon

www.obos.no

Besøksadresse Hammersborg torg 1, 0179 Oslo
Postadresse Postboks 6666 St Olavsplass, 0129 Oslo
 
Telefon
(+47) 470 24 532

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies