IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Preikestolen Fjellstue

Vis i kart
51 74 20 74

Åpningstider ( i dag: Døgnåpent )

Mandag
Døgnåpent
Tirsdag
Døgnåpent
Onsdag
Døgnåpent
Torsdag
Døgnåpent
Fredag
Døgnåpent
Lørdag
Døgnåpent
Søndag
Døgnåpent
post@preikestolenfjellstue.no www.preikestolhytta.no

Mer informasjon

Preikestolhytta er et perfekt utgangspunkt for fine fotturer og en av Norges mest attraktive severdigheter, Preikestolen.

På Preikestolhytta kan du overnatte og/eller spise en bedre middag. PreikestolhyttaI hovedbygget tilbyr vi enkle rom med køysenger og vask. Toalett og dusj finner du i gangen. Vi har 4-sengsrom med flott utsikt mot vannet for familie og grupper. Det finnes også 2-sengsrom for dere som ønsker det. Store 2-sengs med hyller, bord og stoler for dere som ønsker litt større plass (med utsikt mot vannet på forespørsel), eller små 2-sengsrom i en litt billigere prisklasse. Mange gjester kommer tilbake til Preikestolhytta år etter år. Ikke bare for å gå til Preikestolen – men for å bruke hytta som en base for opplevelser i distriktet og ikke minst for å gå flere turer i området. Her er toppturer og spennende rundløyper i mystisk skogsterreng. PreikestolenTuren starter fra Preikestolhytta. Til tross for nyanlagt parkeringsplass for 400 biler ligger hytta til Stavanger Turistforening (STF) nydelig og skjermet til med utsikt over Refsvatnet.

Turen til Preikestolen tar 1 ½ time hver vei dersom du går i vanlig tempo. Men beregn noen timer ekstra. På selve Preikestolen må du ta deg tid til å nyte panoramaet over Lyseheiene, Lysefjorden og Frafjordheiene – og benytt anledningen til å komme i kontakt med andre turfolk. Her vil en sjelden være alene.

Slik kommer du til oss.

Med buss eller bil på Rv. 9 fra Tau eller Oanes til hytta, ca. 20 km. Buss korresponderer med Tauferja fra Tau i tidsrommet mai til september.

Åpningstider:

Preikestolen fjellstue er åpen hele året.

Preikestolen Fjellstue holder til på besøksadressen Preikestolvegen 521, 4100 Jørpeland. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-01 og som et Underavd. Preikestolen Fjellstue driver i bransjen "Vandrehjem og turisthytter". Foretaket har 40 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Preikestolen Fjellstue på telefon 51 74 20 74, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.preikestolhytta.no

Besøksadresse Preikestolvegen 521, 4100 Jørpeland
Postadresse Postboks 160, 4126 Jørpeland
 
Epost
post@preikestolenfjellstue.no
Telefon
(+47) 51 74 20 74
Telefaks
(+47) 51 74 90 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies