IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Porten til Finnmark Kaffebar og Gardsmat

Vis i kart
454 05 257
http://www.portentilfinnmark.no/

Mer informasjon

Porten til Finnmark kaffebar er lokalisert ved E6 i Langfjordbotn i bokstavlig talt i selve porten til Finnmark fylke. Liten kafe i tømmerstue med liten hageflekk med selvsådde stauder og bord både ute og inne. Her kan du velge fra en rikholdig kaffe-og melkemeny: kaffe latte, cappuccino, espresso, iskremkaffe eller blåbærsmootie. Vårt lille hjemmebakeri tilbyr 3 ulike klassiske kaker som kan kombineres med 7 alternative iskremer. Vi serverer også nystekte vaffler og store grovbrødskiver med røkt laks eller kvitost! Minibakeriet lager også små, runde brød med masse økologiske råvarer i. Brødene er god feriemat for travle reisende: stort nok til å bli mett av, men lite nok til å bli spist øyeblikkelig! Utsalg av lokalprodusert handverk, kort og kaffe og te i løsvekt. Wifi-tilgang og turistinformasjon.

Porten til Finnmark Kaffebar og Gardsmat holder til på besøksadressen Langfjord Bygdetun, 9545 Langfjordbotn. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-07-06 og som et Enkeltpersonforetak. Porten til Finnmark Kaffebar og Gardsmat driver i bransjen "Restauranter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Porten til Finnmark Kaffebar og Gardsmat på telefon 454 05 257 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.portentilfinnmark.no/

Besøksadresse Langfjord Bygdetun, 9545 Langfjordbotn
Postadresse Langfjord Bygdetun, 9545 Langfjordbotn
 
Telefon
(+47) 454 05 257
Telefaks
(+47) 78 43 28 52

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies