IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Polskjobb AS

- Formidling av polske håndverkere

Vis i kart
466 95 815
post@polskjobb.no www.polskjobb.no

Mer informasjon

Velkommen til Polskjobb AS

Polskjobb formidler dyktige og erfarne polske håndverkere etter dine kriterier. Vi følger opp arbeidet, og har en god dialog hele veien mellom deg og håndverkerteamet. På den måten er du sikret at jobben blir gjort nøyaktig slik du ønsker.

Ved å bruke en polsk håndverker kan du spare opptil 50 % i forhold til norske firmaer! Ta kontakt for GRATIS og uforpliktende prisbefaring.

Håndverkerteam som vi formidler, har flere års arbeidserfaring fra Norge, er egne norskregistrerte firma og jobber under norsk lovgivning. De gir deg fulle rettigheter som gis via Håndverkertjenesteloven. Håndverkerteamene betaler skatter og avgifter for sine tjenester, slik at alt er riktig i forhold til norsk lov.

Du slipper misforståelser. Vi formidler polske arbeidere som snakker norsk eller engelsk. På den måten er du alltid trygg på at håndverkeren jobber etter dine kriterier.

Våre håndverkerteam har en allsidig erfaring. De har utført alt fra oppussing av bad, til store fasadeoppussinger på leilighetskompleks i Oslo.

For tiden formidler vi dyktige og erfarne arbeidere i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Mandalsregionen.

I vår database har vi:

  • Malere
  • Snekkere
  • Tømrere
  • Murere
  • Fliseleggere
  • Gulvleggere
  • Kjøkkenmontører
  • Vindusmontører
  • Takleggere

Polskjobb AS holder til på besøksadressen Stubberudvein 4, 0668 Oslo. Foretaket ble startet i 2008-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-01-29 og som et Aksjeselskap. Polskjobb AS driver i bransjene "Arbeidsgiverorganisasjoner", "Arbeidstakerorganisasjoner", "Malertjenester", "Oversettere og tolker", "Tjenester og Service" og "Utleie av arbeidskraft". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Polskjobb AS på telefon 466 95 815, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.polskjobb.no

Besøksadresse Stubberudvein 4, 0668 Oslo
Postadresse Stubberudveien 4, 0668 Oslo
 
Epost
post@polskjobb.no
Telefon
(+47) 466 95 815
Mobiltelefon
(+47) 466 95 815

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies