IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Polmakmoen Gjestegård
Vis i kart
469 05 816
polmakmoen.gaiatun@gmail.com www.polmakmoen-gjestegard.no

Mer informasjon

Langs Tanaelvens bredder, omgitt av uberørt, ren og vakker Finnmarksnatur ligger Polmakmoen. Og her vil du finne Gaiatun som byr på unike opplevelser og muligheter.

Gaiatun ligger i Tana kommune i vakre Finnmark. Vår visjon er å sette mennesket og naturen i fokus. Verdien av et felleskap, og det å jobbe mot et felles mål, er saker vi brenner for.

Det å leve rent og naturlig og utnytte naturens egne ressurser er en viktig del av veien dit. Derfor nytter vi oss av de iboende egenskapene vi selv besitter (vår intuisjon og kraft), samtidig som vi får den beste assistansen fra moder jord selv gjennom utvinning og bruk av naturmedisin.

Polmakmoen Gjestegård

holder til på besøksadressen Polmak, 9845 Tana. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Polmakmoen Gjestegård driver i bransjene "Healere", "Hoteller" og "Restauranter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Polmakmoen Gjestegård på telefon 469 05 816, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.polmakmoen-gjestegard.no

Besøksadresse Polmak, 9845 Tana
Postadresse Polmak, 9845 Tana
 
Epost
polmakmoen.gaiatun@gmail.com
Telefon
(+47) 469 05 816
Mobiltelefon
(+47) 904 76 923

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies