IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Playroom Event AS

Playroom produserer arrangement i alle størrelser, både for næringslivet og private aktører. Vi er på alle arenaer, enten det er konferanser og kickoff, jubileum, kongresser eller i de små møterom.

Vis i kart
22 88 81 80
post@playroom.no www.playroom.no

Mer informasjon

Playroom designer magiske øyeblikk. Vi skaper form og innhold bestående av ulike elementer som samlet gir arrangementet mening. Gjerne provoserende eller klargjørende, men alltid tydelig og relevant.

Eventkommunikasjon kombinerer en rekke ulike virkemidler. Vi utvikler konsept, navn og arrangementsprofil, vi lager filmer, digitale app’er og animasjoner. Vi bygger presentasjoner sammen med kunden, og finner de riktige illustrasjonene. Vi skriver manus og coacher fremføringen. Resultatet gir troverdighet og skaper målbar effekt av eventet.

Vi jobber med produksjonsdesign. Alle de fysiske elementene som utgjør rammeverket i arrangementet. Design av lyd, lys, AV, scene, scenografi, dekor og effekter, stands og messeområder – og selvsagt underholdningen, bevertningen, transporten og den totale logistikken. Tilfeldigheter sikrer ikke magiske øyeblikk. Gode forberedelser og solide gjennomføringer gjør det.

Kontaktinformasjon

www.playroom.no

Besøksadresse Mølleparken 2, 0459 Oslo
Postadresse Mølleparken 2, 0459 Oslo
 
Epost
post@playroom.no
Telefon
(+47) 22 88 81 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies