IO.NO

Fullversjon Nytt søk

PKS Interiør & Industri AS

Vis i kart
http://www.pks.no

Mer informasjon

Om PKS interiør & industri AS

PKS interiør & industri AS har gjennom 25 år opparbeidet bred erfaring innen import og salg av produkter i messing, rustfritt og interiørprodukter.

Produktene innenfor områdene høyglanspolert messing og børstet rustfritt stål leveres som byggesett og kan på en enkel måte skrus, limes, loddes eller sveises sammen. Vårt firma utfører også produksjon og montasje innenfor dette området.

Vi er behjelpelige med å skaffe produkter utover dette, og bestreber oss på å levere på kortest mulig tid!

Vi håper du som kunde vil finne våre produkter av interesse og oss som et fleksibelt og serviceinnstilt firma.

En bred meny for profesjonelle kunder

Interiørløsninger for hotell- og restaurantbransjen. Våre møbler har en stil som appellerer til alle som ønsker holdbare løsninger. Utvalget er et resultat av 15 års erfaring med interiør til hotell, restaurant, bar, pub og kafé.

Vi har som mål å være restaurantbransjens interiørvarehus. Det betyr at du alltid vil finne et bredt utvalg i utstillingen, i tillegg til en stor base av katalogvarer.

Personlig service og høy servicegrad vil fortsatt være våre viktigste suksesskriterier. Vi kan også påta oss komplette interiørprosjekter for nybygg og renovering.

Du finner oss i Lerpeveien 25, rett sør for Drammen.

Velkommen!

PKS Interiør & Industri AS holder til på besøksadressen Røyseplassen 18, 3033 Drammen. Foretaket ble startet i 2005-11-18 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-05-27 og som et Aksjeselskap. PKS Interiør & Industri AS driver i bransjen "Porteføljeinvesteringer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med PKS Interiør & Industri AS besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.pks.no

Besøksadresse Røyseplassen 18, 3033 Drammen
Postadresse Røyseplassen 18, 3033 Drammen
 

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies