IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Pila Mc Våler

950 15 048
webmaster@pilamc.com www.pilamc.com

Mer informasjon

Tusen takk for at du har valgt å ta en tur inn på websidene våre for å se hva vi driver med.

Vi er en motorsykkelklubb som ble startet i 1999 med tanke på å organisere hobbyen vår. På denne måten har vi hatt mye hygge sammen, i tillegg til at vi alltid har hatt til hensikt å gi et tilbud til de som ønsker ha større glede av motorsykkelhobbyen sin i et trygt miljø.

Vi representerer alle typer motorsyklister. Både de som akkurat har kjøpt seg sin egen motorsykkel for å prøve seg litt, til de mer erfarne. Vi har medlemmer som tar ut sykkelen sin de to dagene om sommeren det er som varmest, men også de som benytter all sin fritid i sommerhalvåret på motorsykkelsetet.

Alle typer motorsykler er også representert i klubben vår. Så skulle du bo slik til at det er hensiktsmessig å bli med oss å kjøre, så er du hjertelig velkommen.

Pila Mc Våler holder til på besøksadressen 2435 Braskereidfoss. Foretaket ble startet i 1999-03-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-01-29 og som et Fli. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Pila Mc Våler på telefon 950 15 048, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.pilamc.com

 
Epost
webmaster@pilamc.com
Telefon
(+47) 950 15 048
Telefaks
(+47) 62 41 24 24

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies