IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Philips Norge AS

Vis i kart
22 74 80 00
solveig.broeste@philips.com www.philips.no

Mer informasjon

Royal Philips Electronics fra Nederland er en global markedsleder innen helse, livsstil og teknologi, som tilbyr produkter, tjenester og løsninger med merkevarelovnad om ’sense and simplicity’ - fornuftsvalg som også er enkelt å bruke. Med hovedkontor i Nederland har Philips omtrent 123 800 ansatte i mer enn 60 land verden over. Med omsetning på EUR 27 mrd i 2007, er selskapet markedsleder innen medisinsk diagnostikk billedbehandling og pasient overvåkning, energieffektive belysningsløsninger, produkter for personlig pleie og elektriske apparater, i tillegg til forbrukerelektronikk.Philips Norge er en betydelig leverandør av elektroniske produkter til hjem, næringsliv og offentlig virksomhet. Blant private forbrukere er varemerket Philips mest kjent for forbrukerelektronikk, men Philips er også en stor leverandør av profesjonell elektronikk. Alle våre aktivitetsområder baserer seg på Philips-konsernets omfattende ressurser. Dette gjør det mulig å trekke på den fremste kompetanse innen de enkelte fagområdene, som igjen setter oss i stand til å påta oss de mest krevende oppgaver. I Norge har Philips en salgsorganisasjon med ca. 100 ansatte, som primært er beskjeftiget med markedsføring, salg og teknisk service. Den årlige omsetninger utgjør ca. 570 millioner kroner. Vi har markedsledende produkter innen de fleste av våre aktivitetsområder. Hovedkontoret ligger på Ryen i Oslo og vi er representert innen salg og service også på andre steder i landet.

Philips Norge AS holder til på besøksadressen Innspurten 15, 0663 Oslo. Foretaket ble startet i 1923-01-08 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-10-08 og som et Aksjeselskap. Philips Norge AS driver i bransjene "Elektriske komponenter", "Elektronikk", "Elektroniske komponenter - Engros", "Husholdningsmaskiner - Produksjon", "Kontormaskiner og kontorutstyr - Engros", "Lamper og belysningsutstyr - Engros", "Radio- og TV-apparater - Engros" og "Telefonsystemer". Foretaket har 82 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Philips Norge AS på telefon 22 74 80 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.philips.no

Besøksadresse Innspurten 15, 0663 Oslo
Postadresse Postboks 6422 Etterstad, 0605 Oslo
 
Epost
solveig.broeste@philips.com
Telefon
(+47) 22 74 80 00
Telefaks
(+47) 22 74 80 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies