IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ph For Livet

Den Nye Biologien -helt ny fokus på helse og sykdom. For mer informasjon om Ph For Livet Akershus, besøk Ph For Livet.

Vis i kart
63 88 10 23
eanet@online.no www.phforlivet.no

Mer informasjon

Hvordan ville du like å starte hver dag med et overskudd av energi og vitalitet?

Flere og flere rammes av alvorlige sykdommer og det har blitt ganske ”vanlig” å ha småplager og mangel på energi. Hvorfor er så mange av oss trøtte, uopplagte og syke? De fleste av oss kjenner nok også noen med alvorlige helseutfordringer. Skal det være sånn? Nei, sier dr. Robert O. Young.

Ifølge dr. Young er det én og samme underliggende årsak til sykdom og ubalanse: For mye syre i kroppen. Det samme gjelder overvekt og undervekt som, ifølge Young, ikke er et fettproblem, men et syreproblem. Kroppen vår streber etter å opprettholde likevekt. Den mest viktige form for likevekt i kroppen er, ifølge Dr. Young, balansen mellom syre og base. Han påpeker at blodet ideelt skal ha en pH-verdi på 7.365.

Dr. Youngs “Nye Biologi” handler i hovedtrekk om pH-balansens viktighet for alle kroppens funksjoner. Alt liv er avhengig av riktig pH-nivå for å utvikles og leve. Like viktig som riktig kroppstemperatur (37gr.C), er riktig pH for vårt blod, våre kroppsvæsker og -vev. Vi er basiske av natur, mens vår livsstil ofte er veldig ”sur”. Mye av hva vi spiser og drikker (og tenker og føler) er syredannede, noe kroppen konstant må jobbe for å bli kvitt og/ eller prøve å nøytralisere ved å bruke basiske reserver fra kroppen (bl.a. kalsium og magnesium), eller prøve å beskytte seg mot på annet vis. Moderne kost og livsstil kan føre til en overopphopning av syre, ofte i de genetisk svakeste organene, som igjen kan føre til ubalanse og sykdom. En sur kropp, vil også si lavt oksygeninnhold. Dette fører blandt annet til mindre energi og lager grobunn for sykdommer. Blir kroppen i pH-balanse kan den bygge nytt, friskt blod som igjen gir deg helse, energi og vitalitet. Riktig pH i kroppen er, ifølge dr. Robert O. Young, selve nøkkelen til god helse, ”evig ungdom” og livskraft.

Dr Robert O.Young påstår at det bare finnes en underliggende årsak til sykdom, og dermed bare én kur til topp helse: Riktig pH balanse i kroppen. Ved å gjøre ditt indre miljø basisk, som det er ment for å være, vil ikke sopp, bakterier, parasitter med mer ha grobunn.

Kontaktinformasjon

www.phforlivet.no

Besøksadresse Jahrenveien 57, 1900 Fetsund
Postadresse Jahrenveien 57, 1900 Fetsund
 
Epost
eanet@online.no
Telefon
(+47) 63 88 10 23
Mobiltelefon
(+47) 909 30 332

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies