IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Petvett Dyresykehus AS

Vis i kart
81 57 00 05
dyresykehus@petvett.no http://www.petvett.no/

Mer informasjon

PetVett er en del av Djursjukhusgruppen Djursjukhusgruppen er Nordens ledende gruppering innen kvalifisert veterinærmedisin og dyrepleie for hund, katt og andre selskapsdyr. Flere av Nordens mest velrenommerte dyresykehus og –klinikker inngår i gruppen, samt klinikker med høy spesialkompetanse og moderne, avansert utrustning. 

Gruppen har et komplett tilbud av medisinske og kirurgiske tjenester, samt spesialiserte behandlinger gjennom hele dyrets livsløp. Dette omfatter alt fra forebyggende medisin og poliklinikk til avansert diagnostikk, intensivpleie og kirurgiske inngrep. Vi tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsrådgivning.

Gjennom satsinger på videreutdanning, spesialisering og forskning ønsker Djursjukhusgruppen for å ligge i forkant av den veterinærmedisinske utviklingen. Gruppens dyresykehus fungerer som henvisnings- og utdanningsinstanser for andre dyreklinikker over hele Norden.

Petvett Dyresykehus AS holder til på besøksadressen Uelands gate 85, 0462 Oslo. Foretaket ble startet i 2012-01-10 og som et Aksjeselskap. Petvett Dyresykehus AS driver i bransjen "Veterinærer". Foretaket har 30 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Petvett Dyresykehus AS på telefon 81 57 00 05, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.petvett.no/

Besøksadresse Uelands gate 85, 0462 Oslo
Postadresse Uelands gate 85, 0462 Oslo
 
Epost
dyresykehus@petvett.no
Telefon
(+47) 81 57 00 05
Mobiltelefon
(+47) 81 57 00 05

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies