IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Peru Reiser

Vi har løsningen for deg. Nå har du nemlig muligheten til å oppleve Peru, med alt det fascinerende, søramerikanske landet har å by på.

Vis i kart
986 42 127

Åpningstider ( i dag: 09:00 - 15:00 )

Mandag
09:00 - 15:00
Tirsdag
09:00 - 15:00
Onsdag
09:00 - 15:00
Torsdag
09:00 - 15:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
henrik.jortveit@perureiser.com www.perureiser.com

Mer informasjon

Velkommen til Peru Reiser!

Peru Reiser er en peruviansk-etablert turoperatør som har sitt hovedsete i Perus hovedstad, Lima. Vår virksomhet består i hovedsak av organisering av turer til Peru, som inneholder eventyr og spenning under tilrettelagte forhold, med stor vekt på den reisendes sikkerhet. Vår service er lagt opp med god personlig oppfølging under hele reisen, hvor hver enkelt blir mottatt på flyplassen i Lima av en av våre representanter og guidet rundt i alle provinser, dette gjelder både grupper og individuelle. Om grupper over 8 personer reiser sammen, vil vår norske reiseleder, Andre Skjelderup, som er bosatt i Lima, følge med gruppen under hele reisen i Peru. Ved færre enn åtte blir man mottatt av våre medarbeidere i hver provins, og disse vil informere om alt det praktiske under reisen, og sørge for at man kommer til riktig sted til riktig tid. Dessuten er vi behjelpelige med spesielle ønsker turisten måtte ha, og sykdom eller andre problemer som skulle oppstå underveis.

Peru Reiser har priser som ligger blandt de laveste på markedet, uten at dette går ut over kvaliteten på turen. Det meste av organisering av turene foregår i Peru til en lavere kostnad, vi har få mellomledd, og kan derfor holde prisene lave. Vi vet hva en europeisk turist krever, og vi gjør alt for å imøtekomme deres krav. Vi benytter oss av 3- og 4 stjerners hoteller, transport i komfortable busser og har erfarne profesjonelle guider som gir all informasjon angående kultur, historie, politikk og tradisjoner.

Peru Reiser består av profesjonelle mennesker med lang erfaring innen ulike former for turisme. Vår base er riktignok Lima, men vi har også våre salgsrepresentanter i Europa og USA. Vår hovedtyngde ligger i det norske markedet, hvor turene selges gjennom vår agent, Henrik Jortveit og Peru Reiser avd. Norge. Vi er også medlemmer av det norske reisegarantifondet.

Vårt hovedmål er å bidra med å øke turiststrømmen til Peru. “Kontrastenes land” har kommet høyt opp blandt verdens mest interesante reisemål under flere internasjonale kåringer. Landets kulturelle rikdom, sin mystiske historie, sine enorme geografiske, kulturelle og sosiale kontraster samt de mange “adventure” opplevelsene er med på å gjøre Peru til et så ettertraktet reisemål. Peru Reiser SAC ble etablert i 2003, og vi har siden det merket en stor økning i interessen for Peru som reisemål.

Vi håper at besøket på våre nettsider har gjort deg nysgjerrig på det vi har å tilby, og tillater oss med dette å se fram til ditt besøk i vårt fantastiske land – Peru.

På vegne av daglig leder Victoria Raspa, operativ leder Andre Skjelderup, og resten av staben som utgjør Peru Reiser, ønsker vi deg hjertelig velkommen til oss.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

Peru Reiser holder til på besøksadressen Gjærbrøndveien 67, 4886 Grimstad. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-10-04 og som et Enkeltpersonforetak. Peru Reiser driver i bransjene "Reisearrangører", "Reisebyråer", "Reiseliv" og "Reiseliv og turisme - Konsulenter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Peru Reiser på telefon 986 42 127, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.perureiser.com

Besøksadresse Gjærbrøndveien 67, 4886 Grimstad
Postadresse Gjærbrøndveien 67, 4886 Grimstad
 
Epost
henrik.jortveit@perureiser.com
Telefon
(+47) 986 42 127
Mobiltelefon
(+47) 986 42 127

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies