IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Persienneservice AS

Vis i kart
teddys-p@online.no www.persienneservice.no

Mer informasjon

Vi leverer alt av innvendig og utvendig solskjerming til private og bedriftsrellaterte marked. Oppererer hovedsaklig i Oslo/Akershus/Østfold, men dekker også resten av landet. Vi er spesialister på reprasjon og service av persienner og markiser i bedriftsmarkedet. Vi har gjennom vår 30 års bransjeerfaring bygget opp et meget høyt kompetansenivå. Kontakt oss for gratis hjemmebesøk og et uforpliktende tilbud.

Velger du våre spesialtilpassede løsninger vil du få persienner som holder mål i dobbelt forstand. I tillegg til å skjerme for solen og å hindre innsyn, vil bevist fargevalg kunne heve helhetsinntrykket av interiør i din bolig. Persiennene er av høyeste kvalitet men er alikevel et prisgunstig alternativ til annen solskjerming.

* Pene -praktiske - pålitlige.
* Rask og sikker levering.
* Kvalitet til riktig pris.

Har du noen spørsmål eller er det noe du lurer på? Ta kontakt, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Persienneservice AS holder til på besøksadressen Brostad, 1890 Rakkestad. Foretaket ble startet i 1999-04-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-07-09 og som et Aksjeselskap. Persienneservice AS driver i bransjene "Solskjerming" og "Tekstilbutikker". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Persienneservice AS på telefon 928 97 993, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.persienneservice.no

Besøksadresse Brostad, 1890 Rakkestad
Postadresse Brostad, 1890 Rakkestad
 
Epost
teddys-p@online.no
Mobiltelefon
(+47) 928 97 993
Telefaks
(+47) 69 22 99 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies