IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Perax AS

Vis i kart
404 78 752
pg@perfectart.no http://www.perfectart.no/

Mer informasjon

PerfectArt.no ønsker å tilby våre kunder kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Utvalget vil variere gjennom året og vi vil stadig prøve nye segmenter. Våre malerier er produsert av gode artister og alle malerier er håndmalt med kvalitets oljemaling. Siden maleriene er håndmalt så vil ingen av maleriene være like og fargespillet kan variere marginalt.

Under kategoriene Malerier kunstnere og Foto, slipper vi til alle som ønsker å formidle sin kunst. Dette er lokale kunstnere som ønsker å bruke PerfectArt som en kanal for å vise sine verk. Alle maleriene er orginaler og vil generelt være av en høyere prisklasse, For foto vil det være en generell forskjell mellom bilder tatt av amatører og profesjonelle fotografer. Fotografen har et honorar pr bilde og det er da opp til kunden hvilken størrelse det skal være på bildet. Det vil derfor være noe variasjon i pris. Det er også mulig å kjøpe bildet som fil for de som ønsker å produsere bildet selv. Ønsker du å bruke PerfectArt.no til å formidle dine bilder/fotografier, ta kontakt med oss på post@perfectart.no.

Perax AS holder til på besøksadressen Conradis gate 1A, 0559 Oslo. Foretaket ble startet i 2012-08-23 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Perax AS på telefon 404 78 752, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.perfectart.no/

Besøksadresse Conradis gate 1A, 0559 Oslo
Postadresse Postboks 9084 Grønland, 0133 Oslo
 
Epost
pg@perfectart.no
Telefon
(+47) 404 78 752
Mobiltelefon
(+47) 404 78 752

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies