IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Peludo Frisør

Alltid fornøyd

Vis i kart
22 44 48 77
peludo@peludo.no www.peludo.no

Mer informasjon

Alltid fornøyd

Velkommen til Peludo, en salong av tradisjoner.

Peludo Frisør har vært en velrennomert familiebedrift i 17 år. Kjent for frisørenes gode kundepleie, service, fornuftige priser, høy produktkunnskap og faglige kompetanse innen håndverksfaget. Her får dine ønsker alt fokus, og vi strekker oss gjerne litt lenger enn du forventer for at du skal bli helt fornøyd. Våre frisører utfører alt av klipp for dame, herrer og barn. Farging, frisering, hairextensions, festfrisyrer og brudepynting.
Hos Peludo Frisør er farving av hår et område som har vært spesialiseringsområde i flere generasjoner. Dette gjør at vi i dag vil kalle oss spesialister i hårfarging.

Peludo ble etablert i 1996, består i dag av 4 personer med omfattende og variert erfaring. Samtlige av våre frisører har bestått svenneprøven og våre lærlinger får den beste opplæringen.
Peludo Frisør har høstet diplomer, pokaler og priser i alt vi har deltatt i. Sammen med våre leverandører som gir oss meget gode produkter, blir resultatene de beste.

Dette gir oss erfaring og trygghet slik at du alltid blir fornøyd når du sitter i en av våre stoler.

Mer informasjon om den enkelte frisør kan du finne på “timebestilling” sidene.

Peludo Frisør holder til på besøksadressen Løvenskioldsg 9, 0263 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-01-09 og som et Enkeltpersonforetak. Peludo Frisør driver i bransjene "Frisører" og "Frisørutstyr". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Peludo Frisør på telefon 22 44 48 77, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.peludo.no

Besøksadresse Løvenskioldsg 9, 0263 Oslo
Postadresse Løvenskiolds gate 9, 0263 Oslo
 
Epost
peludo@peludo.no
Telefon
(+47) 22 44 48 77

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies