IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Peka Bygg AS

Vi har gratis befaring

Vis i kart
901 51 850
info@pekabygg.no http://www.pekabygg.no/

Mer informasjon

er et nystartet bygningsfirma etablert på Årdalstangen i Sogn. Vi er 3- ansatte og leverer tjenester innen rehabilitering, nybygg/tilbygg, maling, mur og pussarbeid. Vi har 20- års erfaring i bygningsbransjen fra hele europa og 7- år her i Norge. Vi har fagbrev og firmaet søker nå om sentral godkjenning. Vi tar på oss oppdrag også utenfor Sogn & Fjordane fylke.

Vårt firma har som målsetting at du som kunde skal få en rask, effektiv og seriøs behandling. Dette betyr i praksis at vi holder det vi lover når det gjelder kvalitet, kostnader og framdrift for ditt prosjekt. Vi kan ta på oss all koordinering av fagene elektro og rørlegging i byggefasen slik at du som kunde ikke behøver å tenke på dette. Vi tar på oss arbeid både for private, offentlige- og private bedrifter.

Helse, miljø og sikkerhet er viktig for oss og for deg som kunde vil du ha en sikkerhet for at det ikke vil oppstå ulykker på arbeidsstedet. Vi benytter godkjent utstyr, nye og sikre stillaser.

Vi vil gjerne bistå når du skal pusse opp bolig eller bygge nybygg. Inngrep og forandringer i bygg, oppussing av kjøkken og bad samt nybygg er det vi jobber med og som stiller høye krav til kunnskaper og faglig kompetanse. Har du behov for profesjonell hjelp, kontakt oss i dag og du kan få et gratis og uforpliktende pristilbud. Vi vil garantert kunne tilby konkurransedyktige priser enten i form som fastpris kontrakt eller som reknings arbeid. Om det er ønske kan du som byggherre selv stå for innkjøp av materialer.

ingen oppdrag er for små eller for store så er du interessert å få utført et godt gjennomført prosjekt tar du kontakt på telefon eller på e-post.

Peka Bygg AS holder til på besøksadressen Hagagjerdet 8, 6885 Årdalstangen. Foretaket ble startet i 2014-01-27 og som et Aksjeselskap. Peka Bygg AS driver i bransjene "Flisleggere", "Murertjenester", "Murmestere" og "Snekkere". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Peka Bygg AS på telefon 901 51 850, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.pekabygg.no/

Besøksadresse Hagagjerdet 8, 6885 Årdalstangen
Postadresse Hagagjerdet 8, 6885 Årdalstangen
 
Epost
info@pekabygg.no
Telefon
(+47) 901 51 850

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies