IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Pedersen Sveis & Maskinering AS
Vis i kart
61 19 67 10
anped@online.no www.pedersensveis.com

Mer informasjon

Pedersen Sveis & Maskinering AS er en mekanisk servicebedrift som har sitt utspring i fra Pedersen’s Sveiseverksted. Pedersen’Sveiseverksted startet opp i 1985, og har siden da utviklet seg til noe mer enn bare å utføre sveising. I 2005 fikk en meget dyktig medarbeider tilbud om å være med å starte Pedersen Sveis & Maskinering AS. Det er Per Kristian Nøkleby, som takket ja og ble medeier i driftselskapet med 50 %. Pedersen Sveis & Maskinering AS har mesteparten av kundene sine på Toten og innenfor Raufoss industri område, der vi har spesialisert oss innen produksjonsutstyr for bildeler. Vi har også “som vi er mest kjent for” utviklet et uteaskebeger, som har vært en stor sukse. På uteaskebegeret har vi kunder over hele norden, og har solgt noen nedover i Europa. Pedersen Sveis & Maskinering AS er også underleverandør på en rekke områder som f.eks snøryddings utstyr. Vi har også utført flere velykkede oppdrag innen industri innredning, resepsjons innredning og søppelstativer som vi har designet. Dette er også oppdrag vi har lang erfaring på. Etter 20 år i bransjen har vi vært innom de aller fleste områdene et sveise/mekanisk verksted kan ønske seg og skaffet oss en meget bra kompetanse på det vi skal kunne utføre. Vi ønsker alle gammle og nye kunder hjertlig vellkommen til oss her på Bøverbru, og ser frem til å ta tak i flere nye og spennende oppdrag fremover.

Pedersen Sveis & Maskinering AS

holder til på besøksadressen Bakken, 2846 Bøverbru. Foretaket ble startet i 2005-01-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-02-10 og som et Aksjeselskap. Pedersen Sveis & Maskinering AS driver i bransjen "Metallbearbeiding". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Pedersen Sveis & Maskinering AS på telefon 61 19 67 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.pedersensveis.com

Besøksadresse Bakken, 2846 Bøverbru
Postadresse Bakken, 2843 Eina
 
Epost
anped@online.no
Telefon
(+47) 61 19 67 10
Telefaks
(+47) 61 19 60 73

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies