IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Payex Esol AS

Nordens eksperter på betalingsprosesser. Fakturering - Betalingsløsninger - Kjøp av fordringer og inkasso. Betalingstjenester for Internett og mobil handel. Faktura- reskonto og faktureringstjenester.

Vis i kart
22 03 63 00

Åpningstider ( i dag: Stengt )

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
sales.solutions@payex.no www.payex.no

Mer informasjon

velkommen til Payex Solutions AS

PayEx er en forkortelse for Experts in Payments. Det er nettopp det hele selskapet er - eksperter på betalinger. Siden 1972 har PayEx sørget for at nordiske selskaper kan fokusere på sin kjernevirksomhet gjennom å tilby outsourcing av betalingsprosesser. I 2008 prosesserte vi transaksjoner for mer enn 8000 brukersteder i Norden. Med omlag 700 ansatte har PayEx gruppen kapasitet til å håndtere store og komplekse kunder og gjennom særskilt fokus på håndtering av administrative prosesser kan vi tilby gode og skalerbare løsninger med lave kostnader, via våre 3 divisjoner:

PayEx Solutions:

  • Fokus på online betalinger, betalingsterminaler og tjenesteutvikling PayEx Finance
  • Fokus på finansielle og administrative tjenester PayEx Collection
  • Fokus på inkasso og kjøp av porteføljer PayEx er AAA ratet hos Dun & Bradstreet og er et godkjent finansselskap under den Svenske Finansinspeksjonen. PayEx har kontorer i Norge, Sverige og Danmark.

PayEx Solutions er en innovativ leverandør med et bredt spekter av løsninger for betalinger for Internett- mobil- og varehandelen. Tjenestene omfatter kortprosessering og komplette betalingsportaler for netthandel, løsninger for callsenter betaling, betalingsterminaler elektronisk lommebok, kontantkorthandel, mobilhandel og trygge person-til-person betalinger. PayEx Solutions med hovedkontor i Oslo, består av om lag 100 medarbeidere som er spesialister på betalingsprosesser og systemutvikling. PayEx Solutions bistår bedrifter med integrasjon av brukervennlige betalingsløsninger for småbeløp eller store enkeltsalg, skreddersydde løsninger, samt tilpassing av eksisterende standardløsninger til kundens behov.

PayEx gir kunder muligheter til å betale eller ta betalt. Vi skal kjennetegnes av kundefokus, kompetanse og entreprenørskap.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

Kontaktinformasjon

www.payex.no

Besøksadresse Wergelandsveien 1, 0167 Oslo
Postadresse Postboks 308 Sentrum, 0103 Oslo
 
Epost
sales.solutions@payex.no
Telefon
(+47) 22 03 63 00
Telefaks
(+47) 22 59 56 49

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies