IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Paulsen Takst Og Eiendom AS

Vis i kart
418 40 120
post@p-t-e.no www.p-t-e.no

Mer informasjon

Med lang erfaring fra byggebransjen kan vi tilby en solid tjeneste.

Vi har fagkunnskaper med erfaring fra restaurering, rehabilitering , nybygg som villaer, rekkehus og hytter.

Kompetansen spenner fra den fysiske utførelsen til ledelse på alle nivåer. Eier innehar mesterbrev som bygg- og tømrermester. Vi er tilsluttet Norges Takseringsforbund (NTF).

Vegar Paulsen har det faglige ansvaret og han har Sentral godkjenning for ansvarsrett i en rekke områder i hht. Plan- og bygningsloven.

Paulsen Takst & Eiendom AS utfører takstoppdrag i Sør-Troms og Nordre Nordland, hvor hovedoppdragene er Verdi- og lånetakst, skadetakst og boligsalgsrapport av eiendommer, boliger, fritidsboliger og tomter.

Paulsen Takst & Eiendom kan også stille som fagansvarlig på visninger.

Trenger du og kontakte oss, kan du bruke vårt kontaktskjema på denne linken , eller du kan kontakte oss på følgende måte

Paulsen Takst Og Eiendom AS holder til på besøksadressen Staksvold, 9436 Kongsvik. Foretaket ble startet i 2007-06-19 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-07-30 og som et Aksjeselskap. Paulsen Takst Og Eiendom AS driver i bransjen "Eiendomsmegling". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Paulsen Takst Og Eiendom AS på telefon 418 40 120, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.p-t-e.no

Besøksadresse Staksvold, 9436 Kongsvik
Postadresse Staksvold, 9436 Kongsvik
 
Epost
post@p-t-e.no
Telefon
(+47) 418 40 120
Telefaks
(+47) 908 04 339

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies