IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Pasvik Folkehøgskole

Vis i kart
78 96 41 00
pasvik@ffk.no pasvik.fhs.no

Mer informasjon

Velkommen til Pasvik Folkehøgskole

Her får du endelig tid til faglig fordypning og til å forske i dine interesseområder. I en læringsprosess som omfatter hele mennesket. Linjefaget du velger blir selvfølgelig viktig, men internatlivet og alt det andre som skjer på folkehøgskolen er med på å gi deg en helt spesiell kompetanse. En sosial og faglig kompetanse som vil bety mye for deg resten av livet og som mange arbeidsgivere vet å verdsette. Vi legger alt til rette for at du gjennom samhandling med andre vil oppleve glede, tilhørighet og trygghet.

Reiser

Få, om noen folkehøgskoler reiser så mye som oss. I tillegg til turene på linjefaget har vi mange fellesreiser. Vi strekker oss langt for å tilpasse turene ut i fra interessene til elevene. Eksempelvis kan du i en uke få være elev på en skole i Murmansk og samtidig få bo i et russisk hjem.Senere får du sammen med hele skolen oppleve en lengre utenlandsreise. I 2010/2011 reiste vi til Kina og Mongolia.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Pasvik Folkehøgskole holder til på besøksadressen Svanvik, 9925 Svanvik. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-10 og som et Underavd. Pasvik Folkehøgskole driver i bransjen "Folkehøgskoler". Foretaket har 23 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Pasvik Folkehøgskole på telefon 78 96 41 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

pasvik.fhs.no

Besøksadresse Svanvik, 9925 Svanvik
Postadresse Svanvik, 9925 Svanvik
 
Epost
pasvik@ffk.no
Telefon
(+47) 78 96 41 00
Mobiltelefon
(+47) 416 50 374

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies