IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Panorama Konferansehotell AS

Vis i kart
56 31 90 00
booking@panoramahotell.no www.panoramahotell.no

Mer informasjon

Panorama Konferansehotell skal levere optimale rammer for effektive konferanser til bedriftsmarkedet. Ved å satse sterkt på kompetente og serviceinnstilte medarbeidere, unike fasiliteter, et høyt nivå på teknologisk infrastruktur og attraktive events, vil vi gi kunden opplevelsen utover det vanlige. Konferansehotellets konsept med sin unike plassering i havgapet på Sotras sydspiss utenfor Bergen , tilrettelegger for vidsyn, relasjonsbygging og økt verdiskapning. Vi har som mål at Panorama Konferansehotell skal bli et ledende konferansehotell i Bergensregionen, og gi kunden en unik opplevelse.

Panorama Konferansehotell AS holder til på besøksadressen Forland, 5379 Steinsland. Foretaket ble startet i 2008-07-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-08-27 og som et Aksjeselskap. Panorama Konferansehotell AS driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 46 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Panorama Konferansehotell AS på telefon 56 31 90 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.panoramahotell.no

Besøksadresse Forland, 5379 Steinsland
Postadresse Forland, 5379 Steinsland
 
Epost
booking@panoramahotell.no
Telefon
(+47) 56 31 90 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies