IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Paintbox Pro AS

Lakkbokser, sandblåseanlegg, malingsutstyr, og verkstedustyr for alle bransjer

Vis i kart
904 73 500

Åpningstider ( i dag: 08:00 - 16:00 )

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
post@paintboxpro.com www.paintboxpro.com

Mer informasjon

Liten administrasjon og kostnadseffektive løsninger Prinsippet bak vår driftsmodell er at vi har en bred kontaktflate med faste partnere, der hver enkelt har spisskompetanse. Vi har derfor en liten stab med lave faste kostnader, og det kommer deg til gode i form av konkurransedyktige priser. Uansett løsning, er det kostnadseffektivitet tilpasset ditt behov som er i fokus.

Stort produktspekter gir deg valgfrihet Paintbox Pro as er norsk importør av SkyLine, Saima Meccanica og FAF lakkeringskabiner og relaterte anleggstyper, som slipegulv, avtrekksvegger, forarbeidssoner, etc. Vi fører kombikabiner, dellakkeringskabiner, vaskekabiner, tørkekabiner, sandblåsekabiner, forarbeidssoner, lakkblanderom, malingslager, lakkeringsutstyr, løfteutstyr, rekvisita og deler. Vi leverer både indirekte- (olje, elektrisk, gass, fjernvarme) og direktefyrte kabiner (gass). Spekteret spenner fra rimelige standardmodeller til spesialbygde kabiner med tilpassede mål.

Bred erfaring med mange anleggstyper Paintbox Pro Serviceteam består av håndplukkede teknikere, med lang fartstid på montering og service av de fleste typer lakkeringskabiner som er levert på det skandinaviske markedet. Kanskje du har en lakkeringskabin som trenger ombygging eller oppgradering til dagens krav? Vi utreder gjerne mulighetene sammen med deg.

Totalprosjektering gir oversiktlige ansvarsforhold Bedrifter møter stadig nye utfordringer og muligheter. Eksisterende bygning kan være dårlig egnet eller arealet for lite. For deg som liker å holde hverdagen så enkel som mulig, kan Paintbox Pro as tilby samordning av solid kompetanse i et totalprosjekt. Det gir deg oversiktlige ansvarsforhold og færre å forholde seg til i forbindelse med ditt prosjekt.

Kontaktinformasjon

www.paintboxpro.com

Besøksadresse Fossegrenda 30c, 7038 Trondheim
Postadresse Fossegrenda 24, 7038 Trondheim
 
Epost
post@paintboxpro.com
Telefon
(+47) 904 73 500

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies