IO.NO

Fullversjon Nytt søk

PA Bachke AS

PA Bachke AS leverer et stort og variert utvalg av verktøymaskiner.

Vis i kart
21 06 19 60
info@pabachke.no www.pabachke.no

Mer informasjon

PA Bachke AS leverer et stort og variert utvalg av verktøymaskiner Vi leverer alle typer sponfraskillende verktøymaskiner, CNC-styrte og konvensjonelle, fra mange produsenter. Vi tilpasser maskinenes utstyr til deres behov og for effektiv utnyttelse. PA Bachke AS har levert verktøymaskiner til norsk industri siden 1948.

  • Dreiebenker og dreiesentre
  • Karuselldreiebenker
  • Maskineringssentre
  • Fresemaskiner og bedfresemaskiner
  • Bormaskiner og radialbormaskiner
  • Fanuc trådgnistmaskiner
  • Slipemaskiner (rund og plan, manuelle og CNC, verktøyslipemaskiner)

Mange har fremdeles behov for manuelle maskiner, og vi kan dekke de fleste ønsker. Spesielt vil vi nevne kombinerte manuell/CNC-maskiner, disse har vi levert mange av til vedlikeholdsverksteder og for bruk ved småserieproduksjon. Som en liten organisasjon kan vi levere til meget gunstige priser.

Vi har vår egen serviceavdeling med meget kvalifiserte ingeniører. Opplæring i betjening, programmering og praktisk anvendelse av maskinene gjøres av vår egen opplæringsavdeling.

Vi ser frem til å motta din forespørsel!

PA Bachke AS holder til på besøksadressen Stanseveien 13, 0975 Oslo. Foretaket ble startet i 1991-08-14 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-09-11 og som et Aksjeselskap. PA Bachke AS driver i bransjene "Maskinverktøy - Engros" og "Verktøymaskiner - Forhandlere". Foretaket har 23 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med PA Bachke AS på telefon 21 06 19 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.pabachke.no

Besøksadresse Stanseveien 13, 0975 Oslo
Postadresse Stanseveien 13, 0975 Oslo
 
Epost
info@pabachke.no
Telefon
(+47) 21 06 19 60
Telefaks
(+47) 21 06 19 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies