IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Øverstrøm Skadedyrkontroll AS

Vis i kart
908 79 460

Mer informasjon

Om Øverstrøm Skadedyrkontroll AS

Vi er et firma i ditt nærområde som jobber med skadedyrutryddelse. Skadedyr er blitt et stadig økende problem. De overfører smitte, gjør skade på bygninger, isolasjon mm. Det er viktig å ta affære snarest mulig for å begrense skader og kostnader.

Øverstrøm Skadedyrkontroll AS er et rimelig og sikkert alternativ. Dersom du har problemer med dette, kontakt oss gjerne snarest slik at du får løst det. Vi har døgnvakt og tar fullt ansvar for at skadedyrene forsvinner. Vi har mer enn 10 års erfaring i bransjen og utfører jobben raskt og effektivt. Øverstrøm Skadedyrkontroll benytter kun miljøriktige biologisk nedbrytbare produkter.

Har du problemer med rotter, mus, veps, fluer, maur, stokkmaur, biller, treborrende insekter, kakkerlakker, hussopp, eller andre insekter eller skadedyr, kontakt oss. Vi selger også preparater og brukerutstyr.

Øverstrøm Skadedyrkontroll AS holder til på besøksadressen Ullern, 2100 Skarnes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-03-03 og som et Aksjeselskap. Øverstrøm Skadedyrkontroll AS driver i bransjen "Rengjørings tjenester". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Øverstrøm Skadedyrkontroll AS på telefon 908 79 460. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Ullern, 2100 Skarnes
Postadresse v/ Arne Strøm Ullern, 2100 Skarnes
 
Telefon
(+47) 908 79 460
Mobiltelefon
(+47) 916 85 707

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies