IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Over Skog og Heiberg
Vis i kart
976 83 554
post@overskogogheiberg.no www.overskogogheiberg.no

Mer informasjon

FRILUFTS & VILLMARKSOPPLEVELSER

Vi som står bak Over Skog og Heiberg, har drevet friluftsliv innen jakt, fiske, hundekjøring, ridning og padling i mange år. Med bakgrunn fra å jobbe med mennesker, både unge og eldre under ulike omstendigheter har vi sett betydningen av det å kunne nyte av alt det den flotte naturen vår har å by på.

Over Skog og Heiberg retter seg mot enkeltpersoner, familier eller små grupper som ønsker seg flotte opplevelser ute i naturen. Finnes interessen for å lære mer om å ferdes ute, så er du/dere velkommen til oss.

Et av våre satsningsområder er å kunne gi et tilbud til barn og ungdom med tilpasningsvansker i dagens samfunn. Naturen er en suveren mestrings-og læringsarena der vi vil bidra til økt kunnskap og interesse for friluftslivet.

Det å skape trygghet og å gi barn og unge troen på seg selv og troen på at de kan nå sine mål er for oss et fokus. På den måten håper vi også at hverdagen vil bli lettere og mer spennende for mange.

Over Skog og Heiberg

holder til på besøksadressen Bråstadlia 16, 2825 Gjøvik. Foretaket ble startet i 2012-04-17 og som et Enkeltpersonforetak. Over Skog og Heiberg driver i bransjene "Aktivitets arrangementer" og "Friluftsliv". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Over Skog og Heiberg på telefon 976 83 554, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.overskogogheiberg.no

Besøksadresse Bråstadlia 16, 2825 Gjøvik
Postadresse Bråstadlia 16, 2825 Gjøvik
 
Epost
post@overskogogheiberg.no
Telefon
(+47) 976 83 554

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies