IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Østerdalsmia AS

Vis i kart
62 49 70 87
post@osterdalsmia.no www.osterdalsmia.no

Mer informasjon

Østerdalsmia startet i sin tid som ei god, gammeldags smie med produksjon av bruksgjenstander som var etterspurt i nærmiljøet.

Så vel selskapet som produksjonen er tuftet på gode håndverkstradisjoner, kunnskap og erfaringer høstet gjennom generasjoner - om funksjonalitet, om kvalitet og om utforming.

Spesialiteten vår er bearbeiding i smijern og messing, men Østerdalsmia har gjennom årene også utviklet seg til å bli en moderne industribedrift med industriell produksjon av maskinerte deler og stålkomponenter som tilfredsstiller selv de mest kresne kunder.

Så vel produksjon som produktutvikling er tuftet på generasjoners erfaringer for utvikling av funksjonalitet, kvalitet og utforming i samsvar med byggeskikk og kultur.

Østerdalsmia har gjennom årene utviklet et bred produktspekter innenfor smijern - produkter som passer inn i så vel hytter som moderne hus bygd etter tradisjonell byggeskikk. Og som tåler dagligdags tøff bruk.

Industriell delproduksjon som tilfredsstiller selv de mest kresne kunder Vi kan også ta på oss reparasjoner av ulik art, ta kontakt med oss.

Østerdalsmia AS holder til på besøksadressen Håmmålfjellveien 29, 2550 Os i Østerdalen. Foretaket ble startet i 2013-02-10 og som et Aksjeselskap. Østerdalsmia AS driver i bransjen "Mekaniske verksteder". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Østerdalsmia AS på telefon 62 49 70 87, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.osterdalsmia.no

Besøksadresse Håmmålfjellveien 29, 2550 Os i Østerdalen
Postadresse Håmmålfjellveien 29, 2550 Os i Østerdalen
 
Epost
post@osterdalsmia.no
Telefon
(+47) 62 49 70 87
Telefaks
(+47) 62 49 75 62

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies