IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Oslo Takst og Bygg Fredrik Semcesen

Takseringstjenester i Oslo, Akershus, Østfold, Follo, og ellers på østlandet.

Vis i kart
994 95 747

Åpningstider ( i dag: 08:00 - 16:00 )

Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
fredrik@oslotakstogbygg.no oslotakstogbygg.no

Mer informasjon

Oslo Bygg og Takst

Vi utfører arbeid innen:

•Boligsalgsrapport og Tilstandsrapport

En boligsalgsrapport er en gjennomgang av hele bygningsmassen og dens standard, en «Bygningsteknisk gjennomgang med- arealmåling». Skader og forhold som må utbedres, blir vurdert med en tilstandsgrad (TG). TG uttrykker tilstanden til objektet. Tilstandsgradene går fra 1-3, hvorav 3 er det mest kritiske. Bygninger som har TG 3 over flere punkter (grunnmur, gulv, tak, dører/vinduer) er ofte i så dårlig stand at de bør rives. På slutten av boligsalgsrapporten vil man finne et rapportsammendrag.

•Verditakst

Verdi- og lånetakst benyttes som oftest i forbindelse med låneopptak eller refinansiering av lån der eiendommen/boligenstilles som eneste sikkerhet. Andre vanlige bruksområder er ved skifte/arv og i forbindelse med salg av eiendom.En verditakst er gyldig dokumentasjon ovenfor likningsmyndighetene dersom du mener det er grunnlag for å sette ned likningsverdien på din eiendom.

Merk deg at en verdi- og lånetakst IKKE er en boligsalgsrapport eller en tilstandsrapport.

•Boligtaksering

Takstene brukes hovedsakelig i forbindelse ved eierskifte og refinansiering.Ved eierskifte anbefales i tillegg utarbeidelse av tilstandsrapport – Boligsalgsrapport – BSR. Denne rapporten baseres på en grundigere gjennomgang av eiendommen.

•Skadetaksering

Skadelidte og forsikringsselskapet velger hver sin objektive takstmann/fagkyndig. Dette skal være personer som har god kunnskap om bygningsskader og verdisetting av bygninger, samt at de skal kunne forsikringsvilkårene. Takstmenn/fagkyndig, skadelidte og forsikringsselskapets representant møtes for «setting av skjønnet» og en gjennomgang av oppgaven. Det foretas befaring i den skadde bygningen, hvor fagkyndig registrerer boligens oppbygning og skade.

•Brannskjønn

Skadeskjønn eller skjønn benyttes ved større og omfattende byggeskader. Denne oppgjørsformen står skrevet i forsikringsvilkårene.

•Byggeledelse

•Uavhengig kontroll av byggeprosjekter

•Eierskiftetakst

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 994 95 747 for en hyggelig og uforpliktende prat.

Oslo Takst og Bygg Fredrik Semcesen holder til på besøksadressen Solveien 53 B, 1177 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2016-11-30 og som et Enkeltpersonforetak. Oslo Takst og Bygg Fredrik Semcesen driver i bransjen "Takseringstjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Oslo Takst og Bygg Fredrik Semcesen på telefon 994 95 747, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

oslotakstogbygg.no

Besøksadresse Solveien 53 B, 1177 Oslo
Postadresse Solveien 53 B, 1177 Oslo
 
Epost
fredrik@oslotakstogbygg.no
Telefon
(+47) 994 95 747

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies