IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Oslo Renhold AS

Vi er overbevist om, at vi er den beste renholdspartner for dere. Velger dere oss blir dere garantert fornøyd!

Vis i kart
22 10 11 20
post@osloren.no www.osloren.no

Mer informasjon

Trappevask Oslo - Renhold Oslo -Rimelig

Ring: 93452545

Vi skaper rent og hygienisk innemiljø i bygget

Vi er et renholdsbyrå som ble opprettet i år 2000. Opp igjennom årene har vi opparbeidet oss bred erfaring og kompetanse innen rengjøringstjenester. Vi utfører trappevask i borettslag og sameier og tilbyr kontorvask, husvask, byggrenhold, vinduspuss, m.m. Vi utfører alt som omfatter daglig renhold i bedrifter og i store byggkomplekser.

Vi holder rimelige priser Vårt mål er å tilby dere høy kvalitet på renhold til rimelige priser.

Renholdsrutiner Vi tilbyr dere de mest effektive og tidsbesparende løsninger. Det er spesielt to forhold som er svært viktige for å utføre kostnadseffektivt renhold. For det første - hvordan renholdstiden disponeres, og for det andre - hvilke metoder og rutiner som blir brukt for å fjerne smuss mest mulig effektivt.

Med dette utgangspunktet beregner vi effektiv tid og tilpasser de beste løsningene. Alt ble regnet etter deres individuelle behov og størrelse på oppdraget. Dette resulterer i lave kostnader på arbeidskraft og er en av de viktigste faktorer for å holde konkurransedyktige priser.

Sjekk hvor mye deres bedrift kan spare på renhold. Kontakt oss for uforpliktende samtale i dag.

Vi kjenner til de fleste behovene og tilbyr flere tjenester for å holde vedlike bygget. Dessuten holder vi oss oppdatert i alt som er nytt i renholdsbransjen ved å delta på faglige kurs og messer.

Garantert Kvalitet Vi bruker slagordet - Med oss blir du fornøyd. Vi satser på levere høy kvalitet på våre tjenester. Vårt største ønske er at våre kunder skal være 100% fornøyd med oss. Vi gjør alt vi kan for at vi skal ha et godt samarbeid. Det er mange som må bytte hyppig renholdsfirma, nettopp på grunn av dårlig vask. Vi derimot, har bare fornøyde kunder som bruker oss i mange år.

Økonomiske fordeler Våre kunder opplever ofte økonomiske fordeler ved å bruke oss. Sjekk hvor mye dere kan spare ved å velge oss. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Ansatte
Våre ansatte kommer hovedsakelig fra Øst Europa. Vi har et veldig produktivt samarbeid med polske arbeidene, som er kjent for å ha høy arbeidsmoral og yrkestolthet. De fleste av våre ansatte gjør seg godt forstått på engelsk eller norsk.

Uniformer
Våre ansatte bruker uniformer med logoen til vårt firma.

Forsikring
Vi har ansvarsforsikring for renholdet opp til 10 000 000,- hvis uhellet skulle skje.

Kontaktinformasjon

www.osloren.no

Besøksadresse Stovner Senter 3, 0985 Oslo
Postadresse Stovner Senter 3, 0985 Oslo
 
Epost
post@osloren.no
Telefon
(+47) 22 10 11 20
Mobiltelefon
(+47) 934 52 541
Telefaks
(+47) 22 10 11 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies